Filler Heeten

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Heeten

Kengetallen Heeten (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Heeten in de afgelopen periode
229
Gemiddelde prijs per ml Filler in Heeten
€ 360,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heeten
20
Vind een kliniek in de buurt van Heeten

De gemiddelde prijs in Heeten voor behandeling met één ML filler is € 360,67. Een behandeling met één ML filler in Heeten  is gemiddeld 1% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,66).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Heeten zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Heeten

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Heeten. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Heeten

De volgende 3 filler klinieken in de buurt van Heeten zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Heeten

Een behandeling met Botox in Heeten is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Heeten. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Heeten. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Heeten?

4 cosmetische klinieken in de omgeving van Heeten!

Dit zijn 4 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Heeten in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Heeten in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Heeten

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Heeten die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Heeten

Welke arts voor lippen opvullen in Heeten?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Heeten

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Heeten

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Heeten

Altijd tevreden, hele leuke lieve meiden! Ik ga alleen naar Beauty Room Deventer als het weer nodig is voor lipfillers, ze adviseren je oprecht heel erg goed en eerlijk. En ze gebruiken goede fillers, ik ben als laats in 2020 geweest dacht ik vanuit Zwolle. Maar besef bijna 2 jaar later en het zit er nog steeds super goed en mooi in top zeker tevreden mee en... Toon meer »
Altijd tevreden, hele leuke lieve meiden!
Ik ga alleen naar Beauty Room Deventer als het weer nodig is voor lipfillers, ze adviseren je oprecht heel erg goed en eerlijk.
En ze gebruiken goede fillers, ik ben als laats in 2020 geweest dacht ik vanuit Zwolle. Maar besef bijna 2 jaar later en het zit er nog steeds super goed en mooi in top zeker tevreden mee en weer tot binnenkort :)!!❤️ Toon minder »
1 december 2021 23:11
Vriendelijke arts. Super tevreden met mijn fillers! Ze geeft ook altijd haar mening of iets wel of niet nodig is. Als iets overbodig is doet ze het ook niet. Het is zeker geen arts die aan het geld denkt maar aan je behoeftes
7 maart 2022 11:11
Echt een super lieve en goeie arts. Het was mijn eerste keer met fillers dus ik was heel zenuwachtig; maar ik was super goed opgevangen en zelf daarna toen ik veel berichten stuurde met vragen werd er gelijk beantwoord. Ik ga nooit meer ergens anders heen! (En de resultaat is perfect geworden!)
Elke de Graaf
Cosmetic Clinic Deventer
30 april 2022 21:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Heeten

Boek je injectables behandeling in Heeten

La Peau, Salon de Beauté
5
La Peau, Salon de Beauté
Raalte, Nieuwe Markt 6A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
De Watersnip - Cosmetic Clinics
De Watersnip - Cosmetic Clinics
Deventer, Hunneperweg 2B
11 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Cosmetic Clinic Deventer
5
Cosmetic Clinic Deventer
Deventer, Hoge Rij 1
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Looy Clinics Deventer
4.7
Looy Clinics Deventer
Deventer, Kamperstraat 7
12 km
Botox zone v.a.
€ 109,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Heeten

Wat zijn de kosten van één ML filler in Heeten?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Heeten is gemiddeld € 360,67. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Heeten.

Wat is de beste filler kliniek in Heeten?

In de omgeving van Heeten (straal van 15 km) zijn 20 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Heeten en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Heeten op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Heeten?

Kies de beste cosmetisch arts in Heeten op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Heeten te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Heeten?

Er zijn 13 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Heeten die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.