Filler Heinenoord

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Heinenoord. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Heinenoord:

Aantal afspraken in Heinenoord in de afgelopen periode
2.677
Gemiddelde prijs per ml Filler in Heinenoord
€ 322,54
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heinenoord
260
Bekijk klinieken in de buurt van Heinenoord

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Heinenoord gemiddeld 8% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Heinenoord: € 322,54 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Heinenoord

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Heinenoord. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Heinenoord

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Heinenoord

In de buurt van Heinenoord kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Heinenoord

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Heinenoord krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
De Gezichtskliniek - Rotterdam
198EE104-73E0-4A65-9B9A-D4877F721413
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Rotterdam
Rotterdam, Boompjes 543
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Afspraak maken
Onlangs 20x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Cosmetology Laser & Beauty Clinic
Screenshot_20230130-163424
Wordt nu
bekeken
5
Cosmetology Laser & Beauty Clinic
Ridderkerk, Geerlaan 29a
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 18x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Heinenoord

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Heinenoord is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Heinenoord

In de buurt van Heinenoord zijn 260 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Heinenoord. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Heinenoord wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Heinenoord. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Heinenoord

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Heinenoord:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Heinenoord. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Heinenoord

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Heinenoord die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Heinenoord

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Heinenoord. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Heinenoord traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Heinenoord

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Heinenoord.

Filler reviews Heinenoord

gisteren voor het eerst geweest voor lipfillers bij Liza! de zenuwen die ik op voorhand had, vielen uiteindelijk hartstikke mee toen ik het resultaat zag!

super tevreden, ze luisterde goed naar welk idee ik qua vorm in gedachten had en in hoeverre dit kon met mijn eigen vorm.

ik kom zeker terug 😊
Esmeralda Groenenberg
Faceland Barendrecht
7 april 2022 12:12
Rimpeltjes rond mond opgevuld met filler, heel mooi gedaan door Liza v. Ballegooijen !!!
Christine Beukema
Faceland Barendrecht
13 mei 2022 12:12
Ik ben in barendrecht al een paar keer geweest voor behandeling van botox en filler en profhilo door Merel en ik ben uiterst tevreden door de vakkundigheid en profesionaliteit waarmee ik geholpen ben en heb ook volledig vertrouwen in de behandelaar Merel .. ze begrijpt altijd precies wat ik wil …en voel me erg op mijn gemak daardoor… bedankt!!
Bianca Brouwers
Faceland Barendrecht
23 juli 2022 18:06
Bekijk meer Filler ervaringen in Heinenoord

Boek je injectables behandeling in Heinenoord

Faceland Barendrecht
4.5
Faceland Barendrecht
Barendrecht, Van Beuningenhaven 1A
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Medic Cosmetic Clinics Mijnsheerenland
Medic Cosmetic Clinics Mijnsheerenland
Mijnsheerenland, Westdijk 23
3 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 279,00
Profiel bekijken
Injectables Oud-Beijerland
4.5
Injectables Oud-Beijerland
Oud-Beijerland, Maseratilaan 7
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
The Beauty Doctor
The Beauty Doctor
Barendrecht, Boerhaavelaan 18
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Heinenoord

Wat kost een behandeling met fillers in Heinenoord?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Heinenoord € 322,54. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Heinenoord?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Heinenoord. In een straal van 15 kilometer rond Heinenoord zijn  260 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Heinenoord op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Heinenoord?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Heinenoord op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Heinenoord zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Heinenoord wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Heinenoord. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.