Filler Herkenbosch

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Herkenbosch. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Herkenbosch

Kengetallen binnen 15 km van Herkenbosch:

Aantal afspraken in Herkenbosch in de afgelopen periode
248
Gemiddelde prijs per ml Filler in Herkenbosch
€ 275,43
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Herkenbosch
16
Vind een kliniek in de buurt van Herkenbosch

Één ML filler kost in Herkenbosch gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 21% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 347,46).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Herkenbosch zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Herkenbosch

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Herkenbosch. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Herkenbosch

Boek een filler behandeling in Herkenbosch. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Herkenbosch. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Herkenbosch. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Herkenbosch.

6 cosmetische klinieken in de omgeving van Herkenbosch!

Dit zijn 6 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Herkenbosch in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Herkenbosch is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Herkenbosch

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Herkenbosch die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Herkenbosch?

Behandeling van wallen in Herkenbosch

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Herkenbosch kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Herkenbosch

Kliniek
Mas Kliniek Roermond

Mas Kliniek Roermond

Keulsebaan 506, Roermond (4 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Tarek Masarwa

Dr. Tarek Masarwa

Mas Kliniek Roermond (4 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Paulien Feron

Paulien Feron

Mas Kliniek Roermond (4 km)
Functie
Verpleegkundig specialist
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Er Beter Uitzien

Er Beter Uitzien

4.1
Willem II Singel 62, Roermond (7 km)
Kliniek opgericht
1994
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Herkenbosch

Wat zijn de kosten van één ML filler in Herkenbosch?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Herkenbosch is gemiddeld € 275,43. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Herkenbosch.

Wat is de beste filler kliniek in Herkenbosch?

In de omgeving van Herkenbosch (straal van 15 km) zijn 16 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Herkenbosch en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Herkenbosch op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Herkenbosch?

Kies de beste cosmetisch arts in Herkenbosch op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Herkenbosch te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Herkenbosch is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Herkenbosch zijn 8 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.