Filler Heumen

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Heumen. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Heumen:

Aantal afspraken in Heumen in de afgelopen periode
637
Gemiddelde prijs per ml Filler in Heumen
€ 387,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heumen
61
Bekijk klinieken in de buurt van Heumen

De gemiddelde prijs per ML filler is in Heumen€ 387,00. Dat is 10% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,10).

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Heumen zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Heumen wilt stellen.
  3. In de omgeving van Heumen zijn 61 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Heumen

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Heumen

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Heumen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Heumen

In de buurt van Heumen zijn 61 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Heumen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Heumen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Heumen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Heumen

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Heumen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Heumen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Heumen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Heumen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Heumen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Heumen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Heumen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Heumen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Heumen.

Filler reviews Heumen

Filler in mijn neus laten plaatsen, dit zou minimaal een jaar blijven zitten.Nu na 4 maanden is de filler al een heel eind opgelost.Jammer, had gehoopt dat ik er langer plezier van zou hebben.Ze hebben geprobeerd dit met mij op te lossen.Na die 4 maanden is de filler niet veel meer afgenomen.Dus uiteindelijk toch een goed resultaat.
Sandra Roelvink
City Clinics Nijmegen
28 april 2022 10:10
Joost heeft super mooi werk geleverd. Fillers op jukbeenderen en wangen kan heel snel fake ogen. Maar ziet er top uit!
22 juni 2022 13:01
Ik kom nu een paar jaar bij Annemarie voor fillers en botox. Altijd perfect gezet. Annemarie heeft veel ervaring en dat merk je. Nu heeft Anna mij behandelt. Ze heeft mijn lippen wat gevuld met filler. Prachtig gedaan. Het resultaat bij beide artsen is heel mooi en natuurlijk. Ik ben heel tevreden.
24 mei 2022 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Heumen

Boek je injectables behandeling in Heumen

Le Masque schoonheidssalon
4.6
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
5 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Kliniek Heyendael
3.9
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Esthetiek Nijmegen
4
Esthetiek Nijmegen
Nijmegen, Burgemeester Daleslaan 27
6 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Boost Clinic Nijmegen
Boost Clinic Nijmegen
Nijmegen, Sint Annastraat 282
7 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Heumen

Wat kost een behandeling met fillers in Heumen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Heumen € 387,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Heumen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Heumen. In een straal van 15 kilometer rond Heumen zijn  61 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Heumen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Heumen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Heumen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Heumen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Heumen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Heumen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.