Filler Hoef en Haag

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Hoef en Haag. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Hoef en Haag

Kengetallen binnen 15 km van Hoef en Haag:

Aantal afspraken in Hoef en Haag in de afgelopen periode
401
Gemiddelde prijs per ml Filler in Hoef en Haag
€ 370,38
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoef en Haag
106
Vind een kliniek in de buurt van Hoef en Haa...

De gemiddelde prijs in Hoef en Haag voor behandeling met één ML filler is € 370,38. Een behandeling met één ML filler in Hoef en Haag  is gemiddeld 7% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 347,18).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Hoef en Haag zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Hoef en Haag

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Hoef en Haag. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Hoef en Haag

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Hoef en Haag zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Hoef en Haag

Boek een filler behandeling in Hoef en Haag. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Hoef en Haag. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Hoef en Haag. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Hoef en Haag.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Hoef en Haag!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Hoef en Haag in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Hoef en Haag is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Hoef en Haag

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Hoef en Haag die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Hoef en Haag?

Behandeling van wallen in Hoef en Haag

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hoef en Haag kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Hoef en Haag

VIA Clinic
5
VIA Clinic
Vianen
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
BeauClinic Nederland
4.7
BeauClinic Nederland
Nieuwegein
3 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Huidzorg Houten - Dutch Injectables
4.9
Huidzorg Houten - Dutch Injectables
Houten
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Biutifill
5
Biutifill
IJsselstein
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Hoef en Haag

Wat zijn de kosten van één ML filler in Hoef en Haag?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Hoef en Haag is gemiddeld € 370,38. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Hoef en Haag.

Wat is de beste filler kliniek in Hoef en Haag?

In de omgeving van Hoef en Haag (straal van 15 km) zijn 106 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hoef en Haag en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Hoef en Haag op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Hoef en Haag?

Kies de beste cosmetisch arts in Hoef en Haag op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Hoef en Haag te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Hoef en Haag is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Hoef en Haag zijn 40 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.