Filler Holtum

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Holtum. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Holtum:

Aantal afspraken in Holtum in de afgelopen periode
139
Gemiddelde prijs per ml Filler in Holtum
€ 378,81
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Holtum
16
Bekijk klinieken in de buurt van Holtum

De gemiddelde prijs per ML filler is in HoltumaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 7% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,66).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Holtum zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Holtum wilt stellen.
  3. In de omgeving van Holtum zijn 16 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Holtum

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Holtum

Bij welke 2 klinieken in de buurt van Holtum is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Holtum

In de buurt van Holtum zijn 16 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Holtum. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Holtum wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Holtum. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 3 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Holtum

Bekijk 3 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Holtum:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Holtum. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Holtum

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Holtum die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Holtum

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Holtum. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Holtum traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Holtum

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Holtum.

Filler reviews Holtum

Ben super tevreden met de pijnloze behandeling. Neus filler van goede kwaliteit dat is zeker belangrijk.en ik voelde mij heel relax bij de arts. Verheug mij op de nabehandeling.. 👌
3 oktober 2022 09:09
Fijne mensen die er werken de plek waar het ligt is wat minder maar niks te klagen over de fillers ben er erg blij mee!
19 november 2022 19:07
Afspraak intake met filler behandeling. Ik werd fijn onthaald, en ook op mijn gemak gesteld. Ook al had ik een afspraak met behandeling toch werd er eerst overlopen wat er ging gebeuren en welk resultaat ik mocht verwachten daarna werd eigenlijk pas besloten of ik de behandeling zou ondergaan of niet. Ik werd heel goed geïnformeerd over zowel de behandeling... Toon meer »
Afspraak intake met filler behandeling. Ik werd fijn onthaald, en ook op mijn gemak gesteld. Ook al had ik een afspraak met behandeling toch werd er eerst overlopen wat er ging gebeuren en welk resultaat ik mocht verwachten daarna werd eigenlijk pas besloten of ik de behandeling zou ondergaan of niet. Ik werd heel goed geïnformeerd over zowel de behandeling als de nazorg. De behandeling verliep zo goed als pijnloos. Ja het aanprikken voel je maar is zeer goed te verdragen. Ondertussen al stiekem aan nadenken over een volgende behandeling 😉😀 Toon minder »
Kelly Bammens
Beautifier
29 maart 2022 10:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Holtum

Boek je injectables behandeling in Holtum

Praktijk voor Injectables Sittard
3.7
Praktijk voor Injectables Sittard
Sittard, Kopenhagenstraat 5
6 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beauty Huis
4.6
Beauty Huis
Sittard, Rijksweg Zuid 38
6 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 340,00
Profiel bekijken
Kliniek dokter Shedy Stein
4.8
Kliniek dokter Shedy Stein
Stein, Ambiorixstraat 19
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 359,00
Profiel bekijken
B'YOU by Dr. Shèdy
B'YOU by Dr. Shèdy
Maasmechelen, Dokter Haubenlaan 3
13 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 359,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Holtum

Wat kost een behandeling met fillers in Holtum?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Holtum € 378,81. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Holtum?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Holtum. In een straal van 15 kilometer rond Holtum zijn  16 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Holtum op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Holtum?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Holtum op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Holtum zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Holtum wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Holtum. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.