Filler Huissen

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Huissen. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Huissen:

Aantal afspraken in Huissen in de afgelopen periode
1.727
Gemiddelde prijs per ml Filler in Huissen
€ 342,39
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Huissen
138
Bekijk klinieken in de buurt van Huissen

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Huissen gemiddeld 3% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,10). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Huissen: € 342,39 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Huissen

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Huissen. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Huissen

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Huissen

In de buurt van Huissen kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Huissen

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Huissen krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Westervoort
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
5
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Medic Beauty Arnhem
medic-beauty-arnhem
Wordt nu
bekeken
5
Medic Beauty Arnhem
Arnhem, Huissensestraat 59
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt
Gesponsord
Skin Esteem Mai Macroomy
IMG-20220726-WA0000
Wordt nu
bekeken
Skin Esteem Mai Macroomy
Millingen aan de Rijn, Nonnenkamp 6
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
botox 1 zone v.a 95,00 euro
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
profhilo-logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Huissen

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Huissen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Huissen

In de buurt van Huissen zijn 138 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Huissen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Huissen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Huissen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Huissen

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Huissen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Huissen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Huissen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Huissen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Huissen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Huissen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Huissen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Huissen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Huissen.

Filler reviews Huissen

Vandaag bij Madam Care geweest. Het was voor mij 1,5 uur rijden, maar de rit echt waard. Ik voelde me super op mijn gemak bij haar. Ze heeft alles precies uitgelegd. Goed geadvisseerd en fantastisch werk geleverd. Ik ben zo blij met het resultaat. Ik ben veel afgevallen, hierdoor heel veel lege plekken in mijn gezicht. Dat geeft meteen een vermoeide uitstral... Toon meer »
Vandaag bij Madam Care geweest. Het was voor mij 1,5 uur rijden, maar de rit echt waard. Ik voelde me super op mijn gemak bij haar. Ze heeft alles precies uitgelegd. Goed geadvisseerd en fantastisch werk geleverd. Ik ben zo blij met het resultaat. Ik ben veel afgevallen, hierdoor heel veel lege plekken in mijn gezicht. Dat geeft meteen een vermoeide uitstraling en wangen die hierdoor zakken. Maar zij heeft het zo mooi opgelost. Ik heb meteen weer een frisse blik zonder dat je ziet dat er fillers zijn gebruikt. Dit is wat ik dus precies zocht.

Awat super bedankt voor alles. Je hebt me blij gemaakt. Toon minder »
Karima Aanouz
Madam Care Westervoort
1 augustus 2022 17:05
Kom er al jaren en nog steeds heel erg tevreden voor mij niemand anders die aan mijn gezicht mag zitten ☺️ Kom voor zowel botox en fillers.
Sanseree Weijman
Madam Care Westervoort
5 april 2023 17:05
Vlak voor oud en nieuw bij Medic Beauty geweest. Ik was hartstikke zenuwachtig. In het verleden een negatieve ervaring gehad met lipfillers bij een andere kliniek en daarom een beetje huiverig. Dokter Hashemi was ontzettend begrip vol. Heeft alles tot in de puntjes uitgelegd. Ik kon kiezen voor tandarts verdoving wat ik zeer fijn vond. Het resultaat was en i... Toon meer »
Vlak voor oud en nieuw bij Medic Beauty geweest. Ik was hartstikke zenuwachtig. In het verleden een negatieve ervaring gehad met lipfillers bij een andere kliniek en daarom een beetje huiverig. Dokter Hashemi was ontzettend begrip vol. Heeft alles tot in de puntjes uitgelegd. Ik kon kiezen voor tandarts verdoving wat ik zeer fijn vond. Het resultaat was en is prachtig. Mijn lippen zijn nog nooit zo mooi geweest.
Het fijnste vind ik dat hij echt de tijd voor mij heeft genomen. Ik voelde mij gehoord en dat geeft vertrouwen! Ik kom zeker terug! Toon minder »
Jolien Tomasowa
Medic Beauty Arnhem
8 februari 2022 00:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Huissen

Boek je injectables behandeling in Huissen

Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
4.6
Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
Huissen, Vierakkerstraat 40
<1 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Medical Skin Clinic
5
Medical Skin Clinic
Arnhem, Abe Lenstrahof 21
3 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Westervoort
5
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
Madam Care Westervoort
5
Madam Care Westervoort
Westervoort, Dorpstraat 92
3 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Huissen

Wat kost een behandeling met fillers in Huissen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Huissen € 342,39. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Huissen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Huissen. In een straal van 15 kilometer rond Huissen zijn  138 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Huissen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Huissen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Huissen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Huissen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Huissen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Huissen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.