Filler IJlst

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van IJlst. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

IJlst

Kengetallen binnen 15 km van IJlst:

Aantal afspraken in IJlst in de afgelopen periode
85
Gemiddelde prijs per ml Filler in IJlst
€ 411,36
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van IJlst
12
Vind een kliniek in de buurt van IJlst

De gemiddelde prijs in IJlst voor behandeling met één ML filler is € 411,36. Een behandeling met één ML filler in IJlst  is gemiddeld 17% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,10).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van IJlst zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in IJlst

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van IJlst. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van IJlst

De volgende 2 filler klinieken in de buurt van IJlst zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek IJlst

Boek een filler behandeling in IJlst. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in IJlst. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in IJlst. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van IJlst.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

3 cosmetische klinieken in de omgeving van IJlst!

Dit zijn 3 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van IJlst in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in IJlst is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen IJlst

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van IJlst die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in IJlst?

Behandeling van wallen in IJlst

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van IJlst kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in IJlst.

Filler reviews IJlst

Ik kom al jaren in deze kliniek, ben meer dan tevreden over dokter Alexandra Stein. Ze is erg goed in haar vak en neemt alle tijd voor je. En ik ben altijd enorm tevreden over het resultaat van mijn Filler en Botox behandelingen.
Ik zal de Steinkliniek aan iedereen aanraden.
floortje de Vries
Alexandra Stein Kliniek
6 oktober 2019 12:12
Nu voor de 2e maal in Amsterdam diverse gebieden met fillers laten opvullen.( Gezicht)
Ik had van de vorige behandeling ( 12 mnd) nog zelfs wat "rest" vulling over van de fillers.
Mooi gedaan, natuurlijk en de vermoeide uitdrukking verdwenen.
Zeker een grote aanrader deze kliniek.
Zeer zorgzaam en realistisch!
Ik kan er weer een jaar tegenaan👍😎
agnes Koudenburg
10 februari 2022 15:03
In augustus traangoot fillers gehad bij dr. Botorabi. Zeer tevreden over de uitvoering en het resultaat! Ik zie er veel frisser uit! Dr. Botorabi is heel eerlijk, duidelijk en realistisch. Voor mij de beste. Tot de volgende keer :-)
C. Kurt
19 augustus 2022 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in IJlst

Boek je injectables behandeling in IJlst

Maggie's Spray - Perfect Look
5
Maggie's Spray - Perfect Look
Sneek, Van Giffenstraat 6
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
The WOW Factory
5
The WOW Factory
Sneek, Prinses Julianapark 9
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Betan Clinics Sneek
5
Betan Clinics Sneek
Sneek, Geeuwkade 3
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Alexandra Stein Kliniek
5
Alexandra Stein Kliniek
Sloten, Voorstreek 118
13 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in IJlst

Wat zijn de kosten van één ML filler in IJlst?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in IJlst is gemiddeld € 411,36. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in IJlst.

Wat is de beste filler kliniek in IJlst?

In de omgeving van IJlst (straal van 15 km) zijn 12 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van IJlst en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in IJlst op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in IJlst?

Kies de beste cosmetisch arts in IJlst op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van IJlst te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in IJlst is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van IJlst zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.