Filler Kaatsheuvel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Kaatsheuvel

Kengetallen Kaatsheuvel (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Kaatsheuvel in de afgelopen periode
910
Gemiddelde prijs per ml Filler in Kaatsheuvel
€ 326,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Kaatsheuvel
60
Vind een kliniek in de buurt van Kaatsheuvel

De gemiddelde prijs in Kaatsheuvel voor behandeling met één ML fillers is € 326,25. Dat is 7% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Kaatsheuvel zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Kaatsheuvel wilt stellen.
  3. In de omgeving van Kaatsheuvel zijn 60 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Kaatsheuvel

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Kaatsheuvel

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Kaatsheuvel zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Kaatsheuvel

Een behandeling met Botox in Kaatsheuvel is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Kaatsheuvel. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Kaatsheuvel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Kaatsheuvel?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Kaatsheuvel zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Kaatsheuvel!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Kaatsheuvel in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Kaatsheuvel in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Kaatsheuvel

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Kaatsheuvel die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Kaatsheuvel

Welke arts voor lippen opvullen in Kaatsheuvel?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Kaatsheuvel

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Kaatsheuvel

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Kaatsheuvel

Afgelopen woensdag een intake gesprek ingepland voor fillers en Botox. Zeer goed geïnformeerd en alle vragen zijn netjes beantwoord. De behandelaar nam alle tijd en zelfs meteen de Botox geplaatst. Heb meteen een vervolg afspraak voor de fillers. Flexibele tijden voor werkers zijn mogelijk zeer fijn. Dik tevreden over het geheel, top!
18 maart 2022 12:12
Ben nu in totaal 3x geweest. (Filler voor de traangoot en Botox voor de fronsrimpel) Steeds een mooi resultaat en vriendelijk geholpen. Goed en eerlijk advies ook!
Cindy Krijnen
BM Clinics Tilburg
10 maart 2022 11:11
Lipfillers en erg fijn geholpen. Ze stellen je gerust, denken mee en zijn erg vriendelijk.
Donja Bezems
BM Clinics Tilburg
25 maart 2022 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Kaatsheuvel

Boek je injectables behandeling in Kaatsheuvel

Jonishi Cosmed
3.4
Jonishi Cosmed
Waalwijk, Bloemenoordplein 1
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Polikliniek de Blaak Tilburg
3.6
Polikliniek de Blaak Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 39
10 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 319,00
Profiel bekijken
Signé Clinics Tilburg
Signé Clinics Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 41
10 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
BM Clinics Tilburg
4.9
BM Clinics Tilburg
Tilburg, Warmondstraat 116
10 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Kaatsheuvel

Wat zijn de kosten van één ML filler in Kaatsheuvel?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Kaatsheuvel is gemiddeld € 326,25. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Kaatsheuvel.

Wat is de beste filler kliniek in Kaatsheuvel?

In de omgeving van Kaatsheuvel (straal van 15 km) zijn 60 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Kaatsheuvel en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Kaatsheuvel op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Kaatsheuvel?

Kies de beste cosmetisch arts in Kaatsheuvel op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Kaatsheuvel te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Kaatsheuvel?

Er zijn 32 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Kaatsheuvel die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.