Filler Kampen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Kampen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Kampen

Kengetallen binnen 15 km van Kampen:

Aantal afspraken in Kampen in de afgelopen periode
625
Gemiddelde prijs per ml Filler in Kampen
€ 320,05
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Kampen
50
Vind een kliniek in de buurt van Kampen

Één ML filler kost in Kampen gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 9% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Kampen zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Kampen

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Kampen. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Kampen

In de omgeving van Kampen kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Kampen

Onderstaande klinieken in de buurt van Kampen worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Kliniek88 Zwolle
Kliniek88-zwolle
Wordt nu
bekeken
5
Kliniek88 Zwolle
Zwolle, Dokter Stolteweg 88
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Kampen

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Kampen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Kampen

Boek een filler behandeling in Kampen. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Kampen. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Kampen. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Kampen.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Kampen!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Kampen in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Kampen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Kampen

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Kampen die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Kampen?

Behandeling van wallen in Kampen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Kampen kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Kampen.

Filler reviews Kampen

Ik ben vorig jaar bij dr. Steenen geweest, fillers gehad in mijn kin en kaaklijn. Heel professioneel, erg mooi gedaan. Fijne kliniek en blij met het resultaat!
Daphne Hammink
Faceland Zwolle
26 november 2022 07:07
Zeer tevreden over m’n arts! Ze had nog een beetje filler over en heel me verrast om m’n mondhoeken omhoog te spuiten. Ondanks dat ik chagrijnig ben toch een vriendelijk gezicht👌
Zwollywood genaamd
Faceland Zwolle
4 november 2022 10:10
Heyhey! Ik ben afgelopen week bij Faceland geweest in Zwolle! Hierbij heb ik kaaklijnfillers gedaan, fillers in me kin en botox in me frons laten doen!!!! Ik ben super tevreden met het eind resultaat! De mensen die er werken zijn top!! Ik was geholpen door @srsdeman is haar instagram!
Nick Eshuis
Faceland Zwolle
29 januari 2023 10:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Kampen

Boek je injectables behandeling in Kampen

Cyelle Wezep- Perfect Look
4.9
Cyelle Wezep- Perfect Look
Wezep, Van Limburg Stirumlaan 13
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Derma Medical Clinics Zwolle
4.2
Derma Medical Clinics Zwolle
Zwolle, Willemsvaart 16
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bey Clinics Zwolle
Bey Clinics Zwolle
Zwolle, Eekwal 1A
13 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Skin Effects Zwolle
4.6
Skin Effects Zwolle
Zwolle, Luttekestraat 12
13 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Kampen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Kampen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Kampen is gemiddeld € 320,05. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Kampen.

Wat is de beste filler kliniek in Kampen?

In de omgeving van Kampen (straal van 15 km) zijn 50 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Kampen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Kampen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Kampen?

Kies de beste cosmetisch arts in Kampen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Kampen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Kampen is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Kampen zijn 18 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.