Filler Kollumerland en Nieuwkruisland

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Kollumerland en Nieuwkruisland. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Kollumerland en Nieuwkruisland:

Aantal afspraken in Kollumerland en Nieuwkruisland in de afgelopen periode
9
Gemiddelde prijs per ml Filler in Kollumerland en Nieuwkruisland
€ 425,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Kollumerland en Nieuwkruisland
4
Bekijk klinieken in de buurt van Kollumerlan...

De gemiddelde prijs per ML filler is in Kollumerland en NieuwkruislandaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 19% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,66).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Kollumerland en Nieuwkruisland zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Kollumerland en Nieuwkruisland wilt stellen.
  3. In de omgeving van Kollumerland en Nieuwkruisland zijn 4 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Kollumerland en Nieuwkruisland

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Kollumerland en Nieuwkruisland

In de buurt van Kollumerland en Nieuwkruisland zijn 4 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Kollumerland en Nieuwkruisland. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Kollumerland en Nieuwkruisland wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Kollumerland en Nieuwkruisland. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in Kollumerpomp

Dokter Muller Aesthetics
Dokter Muller Aesthetics
Dokkum, Gasthuisstraat 16
14 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Praktijk KYK
5
Praktijk KYK
Surhuisterveen, Bartholomeus Jacobus Schurerweg 2
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Praktijk KYK
5
Praktijk KYK
Surhuisterveen,
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
119 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt

Veelgestelde vragen in Kollumerland en Nieuwkruisland

Wat kost een behandeling met fillers in Kollumerland en Nieuwkruisland?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Kollumerland en Nieuwkruisland € 425,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Kollumerland en Nieuwkruisland?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Kollumerland en Nieuwkruisland. In een straal van 15 kilometer rond Kollumerland en Nieuwkruisland zijn  4 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Kollumerland en Nieuwkruisland op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Kollumerland en Nieuwkruisland?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Kollumerland en Nieuwkruisland op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Kollumerland en Nieuwkruisland zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Kollumerland en Nieuwkruisland wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Kollumerland en Nieuwkruisland. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.