Filler Kollumerland en Nieuwkruisland

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Kollumerland en Nieuwkruisland én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Kollumerland en Nieuwkruisland en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Kollumerland en Nieuwkruisland in de afgelopen periode
43
Laagste prijs per ml Filler in Kollumerland en Nieuwkruisland
€ 425,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Kollumerland en Nieuwkruisland
€ 425,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Kollumerland en Nieuwkruisland
2
Bekijk klinieken in de buurt van Kollumerland en Nieuwkruislan...

De gemiddelde prijs per ML filler is in Kollumerland en Nieuwkruisland € 425,00. Dat is 19% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 357,42).

Boek je injectables behandeling in Kollumerpomp

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dokter Muller Aesthetics
Dokter Muller Aesthetics
Dokkum, Gasthuisstraat 16
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Waar je ervaart dat je met zorg en aandacht behandeld wordt.
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 5x geboekt
Dutchinjectables Groningen - Leek
Dutchinjectables Groningen - Leek
Leek, Hoge Traan 18
17 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Afslankstudio Marianne - Perfect Look
Afslankstudio Marianne - Perfect Look
Hurdegaryp, Rijksstraatweg 169
19 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Mijn Huidspecialist Drachten
Mijn Huidspecialist Drachten
Drachten, Stationsweg 64
23 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Clinic Noord Groningen
Clinic Noord Groningen
Groningen, Protonstraat 6h
25 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Anja Marra Drachten
Anja Marra Drachten
Drachten, Eikesingel 9
25 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Oogmark Drachten
Oogmark Drachten
Drachten, Morra 39
26 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Skin Medic Eelderwolde
Skin Medic Eelderwolde
Eelderwolde, Ter Borchlaan 40
26 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Filler reviews Kollumerland en Nieuwkruisland

Dr Catharina Meijer is echt een meester in fillerbehandelingen. Niemand die het ziet en toch 10 jaar jonger. Heel blij mee.
22 mei 2023 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Kollumerland en Nieuwkruisland

Vergelijk filler prijzen 2024 in Kollumerland en Nieuwkruisland

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Kollumerland en Nieuwkruisland. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 1 klinieken binnen 15 km van Kollumerland en Nieuwkruisland. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 425,00
Lipfiller1,0 ML€ 425,00
Traangoot filler1,0 ML€ 478,55
Wallen onder ogen1,0 ML€ 478,55
Jukbeenderen1,0 ML€ 425,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 425,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 425,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 425,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 478,55
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 478,55
Neus filler1,0 ML€ 478,55

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Kollumerland en Nieuwkruisland

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Kollumerland en Nieuwkruisland. 

Populaire filler behandelingen in Kollumerland en Nieuwkruisland

In Kollumerland en Nieuwkruisland zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Kollumerland en Nieuwkruisland vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Kollumerland en Nieuwkruisland

In de buurt van Kollumerland en Nieuwkruisland zijn 2 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Kollumerland en Nieuwkruisland. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Kollumerland en Nieuwkruisland wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Kollumerland en Nieuwkruisland. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire klinieken in Kollumerland en Nieuwkruisland

Op zoek naar een goede kliniek in Kollumerland en Nieuwkruisland? De volgende klinieken worden goed beoordeeld:

Gesponsord
Dokter Muller Aesthetics
E66E40A1-27C1-40E7-85B7-70CB06D0DD37_4_5005_c
Wordt nu
bekeken
Dokter Muller Aesthetics
Dokkum, Gasthuisstraat 16
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Waar je ervaart dat je met zorg en aandacht behandeld wordt.
Onlangs 5x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Veelgestelde vragen in Kollumerland en Nieuwkruisland

Wat kost een behandeling met fillers in Kollumerland en Nieuwkruisland?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Kollumerland en Nieuwkruisland € 425,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Kollumerland en Nieuwkruisland?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Kollumerland en Nieuwkruisland. In een straal van 15 kilometer rond Kollumerland en Nieuwkruisland zijn  2 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Kollumerland en Nieuwkruisland op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Kollumerland en Nieuwkruisland?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Kollumerland en Nieuwkruisland op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Kollumerland en Nieuwkruisland zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Kollumerland en Nieuwkruisland wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Kollumerland en Nieuwkruisland. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.