Filler Kraggenburg

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Kraggenburg? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Kraggenburg en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Kraggenburg in de afgelopen periode
128
Laagste prijs per ml Filler in Kraggenburg
€ 399,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Kraggenburg
€ 419,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Kraggenburg
6
Bekijk klinieken in de buurt van Kraggenburg

De gemiddelde prijs per ML filler is in Kraggenburg € 419,00. Dat is 17% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 357,41).

Boek je injectables behandeling in Kraggenburg

Derma Medical Clinics Vollenhove
Derma Medical Clinics Vollenhove
Vollenhove, Voorpoort
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics
Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics
Emmeloord, Scandinaviëlaan 31
12 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Huidinstituut Dronten - Cosmetic Clinics
Huidinstituut Dronten - Cosmetic Clinics
Dronten, Het Spaarne 45
19 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Dutchinjectables Dronten
Dutchinjectables Dronten
Dronten, Slepersgilde 19
20 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Glimlach Plus
Glimlach Plus
Meppel, Werkhorst 42
20 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 420,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Faceland Zwolle
Faceland Zwolle
Zwolle, Spinhuisplein 10
21 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Skin Effects Zwolle
Skin Effects Zwolle
Zwolle, Luttekestraat 12
21 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Bey Clinics Zwolle
Bey Clinics Zwolle
Zwolle, Eekwal 1A
21 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken

Filler reviews Kraggenburg

Zeer professionele en vriendelijke medewerkers.
Alles wordt heel goed uitgelegd voor de behandeling. Zelfs na de behandeling krijg je ook nog een controleafspraak en zijn ze beschikbaar voor eventuele vragen. Ik ben er heel blij mee en kom zeker nog terug voor lipfillers.
7 juli 2021 17:05
Zeer tevreden over het advies en de behandelingen. Zowel bij Botox als bij Fillers en Profhilo. Advies is echt op basis van wat passend is en niet alleen voor de centen. Er wordt dus ook wel eens ander advies gegeven dan dat je in je hoofd hebt. En dat is juist fijn. Ze gaan voor mooi resultaat, klanttevredenheid en daarmee ook klantbehoud. Ik kom zeker teru... Toon meer »
Zeer tevreden over het advies en de behandelingen. Zowel bij Botox als bij Fillers en Profhilo. Advies is echt op basis van wat passend is en niet alleen voor de centen. Er wordt dus ook wel eens ander advies gegeven dan dat je in je hoofd hebt. En dat is juist fijn. Ze gaan voor mooi resultaat, klanttevredenheid en daarmee ook klantbehoud. Ik kom zeker terug. Toon minder »
14 maart 2023 11:11
Ik heb hele goede ervaringen met deze kliniek. Ik heb zelf lipfillers en kinfiller in deze kliniek laten doen en ik ben zo blij met het resultaat. Ik heb eerder lipfillers laten doen in een andere kliniek en het resultaat was lang niet zo mooi en natuurlijk als bij cosmetic clinics. Dankjewel Nicolette! ik kom zeker terug mocht het nodig zijn.
14 april 2023 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Kraggenburg

Vergelijk filler prijzen 2024 in Kraggenburg

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Kraggenburg. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 2 klinieken binnen 15 km van Kraggenburg. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 399,00
Lipfiller1,0 ML€ 399,00
Traangoot filler1,0 ML€ 449,27
Wallen onder ogen1,0 ML€ 449,27
Jukbeenderen1,0 ML€ 399,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 399,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 399,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 399,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 449,27
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 449,27
Neus filler1,0 ML€ 449,27

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Kraggenburg

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Kraggenburg. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Populaire filler behandelingen in Kraggenburg

In Kraggenburg zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Kraggenburg. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Kraggenburg

Een behandeling met Botox in Kraggenburg is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Kraggenburg. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Kraggenburg. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Kraggenburg?

Veelgestelde vragen in Kraggenburg

Wat kost een behandeling met fillers in Kraggenburg?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Kraggenburg € 419,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Kraggenburg?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Kraggenburg. In een straal van 15 kilometer rond Kraggenburg zijn  6 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Kraggenburg op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Kraggenburg?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Kraggenburg op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Kraggenburg zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Kraggenburg?

Er zijn 4 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Kraggenburg die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.