Filler Krimpen aan de Lek

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Krimpen aan de Lek. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Krimpen aan de Lek:

Aantal afspraken in Krimpen aan de Lek in de afgelopen periode
2.196
Gemiddelde prijs per ml Filler in Krimpen aan de Lek
€ 338,10
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Krimpen aan de Lek
263
Bekijk klinieken in de buurt van Krimpen aan...

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Krimpen aan de Lek gemiddeld 5% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 355,68). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Krimpen aan de Lek: € 338,10 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Krimpen aan de Lek

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Krimpen aan de Lek. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Krimpen aan de Lek

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Krimpen aan de Lek

In de buurt van Krimpen aan de Lek kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Krimpen aan de Lek

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Krimpen aan de Lek krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Center Kliniek
Logo Center Kliniek
Wordt nu
bekeken
4.9
Center Kliniek
Rotterdam, 's-Lands Werf 219
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 310,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt
Belotero logo
Gesponsord
Robert Clinics Rotterdam
logo_Robert_Aesthetics&Skincare
Wordt nu
bekeken
4.1
Robert Clinics Rotterdam
Rotterdam, Haringvliet 92A
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Gratis consult: eerlijk advies & natuurlijke resultaten!
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Krimpen aan de Lek

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Krimpen aan de Lek is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Krimpen aan de Lek

In de buurt van Krimpen aan de Lek zijn 263 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Krimpen aan de Lek. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Krimpen aan de Lek wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Krimpen aan de Lek. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Krimpen aan de Lek

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Krimpen aan de Lek:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Krimpen aan de Lek. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Krimpen aan de Lek

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Krimpen aan de Lek die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Krimpen aan de Lek

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Krimpen aan de Lek. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Krimpen aan de Lek traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Krimpen aan de Lek

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Krimpen aan de Lek.

Filler reviews Krimpen aan de Lek

Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag... Toon meer »
Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag even zeker wil zijn of het allemaal nog wel netjes op zijn plek zit. Dat was uiteraard geen probleem en kon al heel snel terecht. Al met al een hele fijne ervaring. Ook hebben ze lekkere koffie (hihi). Toon minder »
Firat Vurgun
Cosmetology Ridderkerk
22 december 2022 10:10
Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Super tevreden over de advies en de behandelingen zoals altijd of het de profilo of botox of neusfillers of lippen allemaal professioneel en pijloos en gelijk
mooie resultaat Te zien Top arts heb ik dr.Sewnaik.
Sabrina Fadili
Aesthetic Beauty Center
20 juni 2022 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Krimpen aan de Lek

Boek je injectables behandeling in Krimpen aan de Lek

Renace Instituut Ridderkerk
4.8
Renace Instituut Ridderkerk
Ridderkerk, Bourgondischelaan 24
2 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Cosmetology Ridderkerk
5
Cosmetology Ridderkerk
Ridderkerk, Geerlaan 29a
4 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Majel Cosmetiek
Majel Cosmetiek
Capelle aan den IJssel, Hollandsch Diep 63J
5 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Faceland Capelle aan den IJssel
4.6
Faceland Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel, Rhijnspoor 223
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Krimpen aan de Lek

Wat kost een behandeling met fillers in Krimpen aan de Lek?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Krimpen aan de Lek € 338,10. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Krimpen aan de Lek?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Krimpen aan de Lek. In een straal van 15 kilometer rond Krimpen aan de Lek zijn  263 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Krimpen aan de Lek op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Krimpen aan de Lek?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Krimpen aan de Lek op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Krimpen aan de Lek zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Krimpen aan de Lek wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Krimpen aan de Lek. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.