Filler Leimuiden

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Leimuiden. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Leimuiden:

Aantal afspraken in Leimuiden in de afgelopen periode
1.207
Gemiddelde prijs per ml Filler in Leimuiden
€ 320,85
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Leimuiden
102
Bekijk klinieken in de buurt van Leimuiden

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Leimuiden gemiddeld 9% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,10). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Leimuiden: € 320,85 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Leimuiden

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Leimuiden. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Leimuiden

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Leimuiden

In de buurt van Leimuiden kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Leimuiden

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Leimuiden krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Dream Clinics Hoofddorp
8E8FC262-73EC-4EF7-88FB-AC2412B8557D
Wordt nu
bekeken
4.5
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp, Markenburg 147
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 19x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Leimuiden

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Leimuiden is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Leimuiden

In de buurt van Leimuiden zijn 102 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Leimuiden. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Leimuiden wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Leimuiden. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Leimuiden

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Leimuiden:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Leimuiden. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Leimuiden

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Leimuiden die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Leimuiden

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Leimuiden. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Leimuiden traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Leimuiden

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Leimuiden.

Filler reviews Leimuiden

Ik heb onlangs bij The Body Clinic een filler behandeling gehad om de wallen onder mijn ogen te verwijderen. Dit is gedaan door arts Dionne Deibel. Ondanks mijn angst voor naalden heeft zij mij toch helemaal op mijn gemak weten te stellen. Ik voel me nu een stuk zekerder en ben dan ook heel tevreden over het resultaat!
10 maart 2022 08:08
Ik heb een behandeling gehad bij Nicoline Nijman voor fillers bij de neus. Super blij met het resultaat zeker een aanrader en niet veel last gehad van de behandeling.
15 maart 2022 10:10
Ik ben naar The Body Clinic gekomen, omdat ik op de website zag dat er een neuscorrectie gedaan kon worden zonder operatie. Ik wist niet eens van het bestaan van een neuscorrectie met fillers. Eerst heel lang uitgesteld, omdat ik het toch wel spannend vond om iets te veranderen aan mijn uiterlijk. Maar ik had het veel eerder moeten doen! Binnen 5 minuten was... Toon meer »
Ik ben naar The Body Clinic gekomen, omdat ik op de website zag dat er een neuscorrectie gedaan kon worden zonder operatie. Ik wist niet eens van het bestaan van een neuscorrectie met fillers.
Eerst heel lang uitgesteld, omdat ik het toch wel spannend vond om iets te veranderen aan mijn uiterlijk. Maar ik had het veel eerder moeten doen! Binnen 5 minuten was ik van mijn onzekerheid af die ik al mijn hele leven had.
Dr. Hugo Ammerlaan heeft van te voren alles goed uitgelegd en ik kon gelijk behandeld worden.
Hele fijne ervaring! " Toon minder »
Donja Schiereck
Filler Kliniek Amsterdam
19 januari 2022 19:07
Bekijk meer Filler ervaringen in Leimuiden

Boek je injectables behandeling in Leimuiden

Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep, Venneperweg 683
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Woubrugge Kliniek
Woubrugge Kliniek
Woubrugge, Vierambachtsweg 25
7 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Woubrugge2
Woubrugge2
Woubrugge, Vierambachtsweg 89
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Doctor Face
Doctor Face
Hoofddorp, Robijnlaan 11
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Leimuiden

Wat kost een behandeling met fillers in Leimuiden?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Leimuiden € 320,85. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Leimuiden?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Leimuiden. In een straal van 15 kilometer rond Leimuiden zijn  102 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Leimuiden op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Leimuiden?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Leimuiden op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Leimuiden zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Leimuiden wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Leimuiden. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.