Filler Lekkerkerk

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Lekkerkerk. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Lekkerkerk:

Aantal afspraken in Lekkerkerk in de afgelopen periode
1.472
Gemiddelde prijs per ml Filler in Lekkerkerk
€ 326,35
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Lekkerkerk
229
Bekijk klinieken in de buurt van Lekkerkerk

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Lekkerkerk gemiddeld 6% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,20). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Lekkerkerk: € 326,35 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Lekkerkerk

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Lekkerkerk. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Lekkerkerk

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Lekkerkerk

In de buurt van Lekkerkerk kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Lekkerkerk

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Lekkerkerk krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Kliniek Dokter Robert
Schermafbeelding 2022-02-08 om 17.19.58
Wordt nu
bekeken
4.3
Kliniek Dokter Robert
Rotterdam
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Gratis consult: eerlijk advies & natuurlijke resultaten!
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Lekkerkerk

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Lekkerkerk is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Lekkerkerk

In de buurt van Lekkerkerk zijn 229 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Lekkerkerk. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Lekkerkerk wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Lekkerkerk. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Lekkerkerk

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Lekkerkerk:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Lekkerkerk. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Lekkerkerk

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Lekkerkerk die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Lekkerkerk

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Lekkerkerk. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Lekkerkerk traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Lekkerkerk

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Lekkerkerk

Renace Instituut Ridderkerk
4.8
Renace Instituut Ridderkerk
Ridderkerk
5 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Cosmetology Ridderkerk
5
Cosmetology Ridderkerk
Ridderkerk
7 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt
Majel Cosmetiek
Majel Cosmetiek
Capelle aan den IJssel
7 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
MH Kliniek Papendrecht
4.3
MH Kliniek Papendrecht
Papendrecht
8 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Lekkerkerk

Wat kost een behandeling met fillers in Lekkerkerk?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Lekkerkerk € 326,35. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Lekkerkerk?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Lekkerkerk. In een straal van 15 kilometer rond Lekkerkerk zijn  229 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Lekkerkerk op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Lekkerkerk?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Lekkerkerk op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Lekkerkerk zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Lekkerkerk wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Lekkerkerk. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.