Filler Leudal

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Leudal. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Leudal:

Aantal afspraken in Leudal in de afgelopen periode
652
Gemiddelde prijs per ml Filler in Leudal
€ 297,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Leudal
35
Bekijk klinieken in de buurt van Leudal

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Leudal gemiddeld 16% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,10). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Leudal: € 297,00 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Leudal

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Leudal. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Leudal

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Leudal

Bij welke 2 klinieken in de buurt van Leudal is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Leudal

In de buurt van Leudal zijn 35 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Leudal. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Leudal wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Leudal. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Leudal

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Leudal:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Leudal. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Leudal

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Leudal die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Leudal

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Leudal. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Leudal traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Leudal

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Leudal.

Filler reviews Leudal

Eindelijk heb ik het gedaan. Ik heb lip fillers! Bedankt!😍
12 januari 2019 02:02
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
BBO Clinics Swalmen
6 april 2022 13:01
Olga van BBO Clinics is kundig en heel secuur. Ik was bang voor pijnlijke lipfillers, maar ze stelde me op mijn gemak en heb er niks van hoeven voelen. Heel blij met het resultaat!!! Ook Botox behandlingen laat ik alleen nog door haar uitvoeren. Ze laat het mooi en natuurlijk uitzien. Five stars 🥰
Wanda Van SUSTEREN
BBO Clinics Swalmen
4 februari 2023 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Leudal

Boek je injectables behandeling in

Kliniek3
5
Kliniek3
Horn, Daalakkerstraat 26
6 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Derma Huidkliniek Roermond
Derma Huidkliniek Roermond
Roermond, Steegstraat 28
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beauty Clinic Roermond
4.8
Beauty Clinic Roermond
Roermond, Schuitenberg 9
9 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Private Mediclinic Roermond
Private Mediclinic Roermond
Roermond, Minderbroederssingel 6
9 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Leudal

Wat kost een behandeling met fillers in Leudal?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Leudal € 297,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Leudal?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Leudal. In een straal van 15 kilometer rond Leudal zijn  35 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Leudal op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Leudal?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Leudal op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Leudal zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Leudal wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Leudal. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.