Filler Leunen

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Leunen

Kengetallen Leunen (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Leunen in de afgelopen periode
63
Gemiddelde prijs per ml Filler in Leunen
€ 401,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Leunen
15
Bekijk klinieken in de buurt van Leunen

De gemiddelde prijs per ML filler is in LeunenaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 16% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 347,20).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Leunen zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Leunen wilt stellen.
  3. In de omgeving van Leunen zijn 15 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Leunen

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillerklinieken in Leunen

Een behandeling met Botox in Leunen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Leunen. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Leunen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Leunen?

Bekijk 3 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Leunen

Bekijk 3 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Leunen:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Leunen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Leunen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Leunen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Leunen

Welke arts voor lippen opvullen in Leunen?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Leunen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Boek je injectables behandeling in Leunen

Huisartsenpraktijk MC Wieënhof
2.4
Huisartsenpraktijk MC Wieënhof
Venray
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Totally Chique Venray
Totally Chique Venray
Venray
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Praktijk Michail
4.9
Praktijk Michail
Horst
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
5
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 14x geboekt

Veelgestelde vragen in Leunen

Wat kost een behandeling met fillers in Leunen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Leunen € 401,25. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Leunen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Leunen. In een straal van 15 kilometer rond Leunen zijn  15 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Leunen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Leunen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Leunen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Leunen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Leunen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Leunen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.