Filler Liempde

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Liempde. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Liempde:

Aantal afspraken in Liempde in de afgelopen periode
897
Gemiddelde prijs per ml Filler in Liempde
€ 346,63
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Liempde
94
Bekijk klinieken in de buurt van Liempde

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Liempde gemiddeld 2% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,10). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Liempde: € 346,63 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Liempde

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Liempde. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Liempde

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Liempde

In de buurt van Liempde kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Liempde

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Liempde krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Den Bosch
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
4.7
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 24x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Liempde

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Liempde is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Liempde

In de buurt van Liempde zijn 94 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Liempde. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Liempde wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Liempde. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Liempde

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Liempde:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Liempde. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Liempde

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Liempde die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Liempde

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Liempde. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Liempde traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Liempde

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Liempde.

Filler reviews Liempde

Ontzettend tevreden over de filler behandeling bij The Body Clinic Eindhoven! Persoonlijke aandacht en duidelijk advies staat hier echt voorop. Vriendelijk ontvangen in een prachtige kliniek, met vriendelijke personeel en een fijne sfeer. Zeker een aanrader!
Britte Bouhuys
The Body Clinic Eindhoven
3 maart 2023 14:02
Ik ben al jaren bekend met The Body Clinic in Duiven. Fijn dat ze nu dichterbij in Eindhoven een kliniek hebben geopend. The Body Clinic is een fijne, laagdrempelige kliniek met bekwame artsen die naar je luisteren zodat je er weer super uitziet. Ik ben heel blij met de filler behandeling!
6 maart 2023 14:02
Ik ben bijzonder prettig ontvangen, en zeer tevreden met de traangootfiller behandeling die ik heb ondergaan, ik zie er vele malen minder vermoeid uit.

Na een duidelijke uitleg over de manier van werken, ben ik blij dat ik geweest ben, dankjewel The Body Clinic Eindhoven!
Esther Lammers
The Body Clinic Eindhoven
2 maart 2023 21:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Liempde

Boek je injectables behandeling in Liempde

Be You Huidinstituut Best
4.8
Be You Huidinstituut Best
Best, Driehoekweg 3A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Art de la Beauté
Art de la Beauté
Best, Veldweg 1F
7 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
Blush injectables kliniek
Blush injectables kliniek
Best, Veldweg 1F
7 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
Mackenzie Kliniek
Mackenzie Kliniek
Schijndel, Steeg 6
7 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Liempde

Wat kost een behandeling met fillers in Liempde?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Liempde € 346,63. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Liempde?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Liempde. In een straal van 15 kilometer rond Liempde zijn  94 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Liempde op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Liempde?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Liempde op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Liempde zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Liempde wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Liempde. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.