Filler Lievelde

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Lievelde. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Lievelde:

Aantal afspraken in Lievelde in de afgelopen periode
72
Gemiddelde prijs per ml Filler in Lievelde
€ 374,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Lievelde
5
Bekijk klinieken in de buurt van Lievelde

De gemiddelde prijs per ML filler is in Lievelde€ 374,00. Dat is 6% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,37).

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Lievelde zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Lievelde wilt stellen.
  3. In de omgeving van Lievelde zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Lievelde

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Lievelde

In de buurt van Lievelde zijn 5 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Lievelde. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Lievelde wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Lievelde. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Boek je injectables behandeling in Lievelde

Be You skincare - Perfect Look
5
Be You skincare - Perfect Look
Lichtenvoorde, Nieuwmarkt 59a
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Fraaii Kliniek
4.4
Fraaii Kliniek
Winterswijk, Beatrixpark 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
118 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 25x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
123 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 18x geboekt

Veelgestelde vragen in Lievelde

Wat kost een behandeling met fillers in Lievelde?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Lievelde € 374,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Lievelde?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Lievelde. In een straal van 15 kilometer rond Lievelde zijn  5 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Lievelde op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Lievelde?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Lievelde op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Lievelde zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Lievelde wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Lievelde. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.