Filler Lingewaal

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Lingewaal

Kengetallen Lingewaal (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Lingewaal in de afgelopen periode
1.795
Gemiddelde prijs per ml Filler in Lingewaal
€ 343,62
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Lingewaal
148
Bekijk klinieken in de buurt van Lingewaal

De gemiddelde prijs in Lingewaal voor behandeling met één ML fillers is € 343,62. Dat is 2% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Lingewaal zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Lingewaal wilt stellen.
  3. In de omgeving van Lingewaal zijn 148 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Lingewaal

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen Lingewaal

In de buurt van Lingewaal kun je bij cosmetische klinieken ook terecht voor lippen opvullen. Een lipbehandeling kan waardevol zijn om rimpeltjes te verwijderen, hangende mondhoeken te behandelen of om de lippen een mooi contour te geven. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts

Lees reviews over artsen en klinieken en maak direct een afspraak!

Aanbevolen klinieken in Lingewaal

De volgende filler klinieken in de omgeving van Lingewaal staan momenteel in de spotlight. 
Advertentie:

Gesponsord
Skin Esteem Mai Macroomy
IMG-20220726-WA0000
Wordt nu
bekeken
Skin Esteem Mai Macroomy
Millingen aan de Rijn, Nonnenkamp 6
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
botox 1 zone v.a 95,00 euro
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Ivy clinics Westervoort
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
5
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Medic Beauty Arnhem
medic-beauty-arnhem
Wordt nu
bekeken
5
Medic Beauty Arnhem
Arnhem, Huissensestraat 59
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt

Geplande filler afspraken in de omgeving van Lingewaal

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Lingewaal is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Fillerklinieken in Lingewaal

Een behandeling met Botox in Lingewaal is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Lingewaal. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Lingewaal. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Lingewaal?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Lingewaal zijn:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Lingewaal

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Lingewaal:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Lingewaal in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Lingewaal

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Lingewaal die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Lingewaal

Welke arts voor lippen opvullen in Lingewaal?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Lingewaal

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Lingewaal

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Lingewaal

Vlak voor oud en nieuw bij Medic Beauty geweest. Ik was hartstikke zenuwachtig. In het verleden een negatieve ervaring gehad met lipfillers bij een andere kliniek en daarom een beetje huiverig. Dokter Hashemi was ontzettend begrip vol. Heeft alles tot in de puntjes uitgelegd. Ik kon kiezen voor tandarts verdoving wat ik zeer fijn vond. Het resultaat was en i... Toon meer »
Vlak voor oud en nieuw bij Medic Beauty geweest. Ik was hartstikke zenuwachtig. In het verleden een negatieve ervaring gehad met lipfillers bij een andere kliniek en daarom een beetje huiverig. Dokter Hashemi was ontzettend begrip vol. Heeft alles tot in de puntjes uitgelegd. Ik kon kiezen voor tandarts verdoving wat ik zeer fijn vond. Het resultaat was en is prachtig. Mijn lippen zijn nog nooit zo mooi geweest.
Het fijnste vind ik dat hij echt de tijd voor mij heeft genomen. Ik voelde mij gehoord en dat geeft vertrouwen! Ik kom zeker terug! Toon minder »
Jolien Tomasowa
Medic Beauty Arnhem
8 februari 2022 00:12
Medic beauty is uit mijn ervaring zeer professioneel, ik kom daar graag voor meerdere behandelingen,waaronder microblading & fillers de arts denkt altijd met je mee en geeft zijn eerlijke advies verder word ik altijd op tijd geholpen en ben ik zeer tevreden over deze kliniek ! Ik zou het iedereen aanraden!
Daliya en co Duna
Medic Beauty Arnhem
7 februari 2022 15:03
Traanoogt filler laten zetten vandaag, 10/10 voor de arts, 10/10 voor het overige personeel, je word er zeer warm ontvangen, de service is perfect, de arts is een zachtaardige man, heel eerlijk over het te behalen resultaat, raad je behandelingen af die hem gemakkelijk een hoop geld zouden kunnen opbrengen. Ik ga hier nog we vaker terug komen, aan mij heeft... Toon meer »
Traanoogt filler laten zetten vandaag, 10/10 voor de arts, 10/10 voor het overige personeel, je word er zeer warm ontvangen, de service is perfect, de arts is een zachtaardige man, heel eerlijk over het te behalen resultaat, raad je behandelingen af die hem gemakkelijk een hoop geld zouden kunnen opbrengen. Ik ga hier nog we vaker terug komen, aan mij heeft medic beauty een vaste klant. Elke cent waard. Toon minder »
Regina George
Medic Beauty Arnhem
1 februari 2023 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Lingewaal

Boek je injectables behandeling in Bemmel

Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
4.6
Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
Huissen, Vierakkerstraat 40
4 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Kliniek Elst
5
Kliniek Elst
Elst, Grote Molenstraat 20
4 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Medical Skin Clinic
5
Medical Skin Clinic
Arnhem, Abe Lenstrahof 21
5 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Medic Beauty Arnhem
5
Medic Beauty Arnhem
Arnhem, Huissensestraat 59
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt

Veelgestelde vragen in Lingewaal

Wat kost een behandeling met fillers in Lingewaal?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Lingewaal € 343,62. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Lingewaal?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Lingewaal. In een straal van 15 kilometer rond Lingewaal zijn  148 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Lingewaal op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Lingewaal?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Lingewaal op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Lingewaal zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Lingewaal?

Er zijn 94 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Lingewaal die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.