Filler Lochem

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Lochem. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Lochem:

Aantal afspraken in Lochem in de afgelopen periode
82
Gemiddelde prijs per ml Filler in Lochem
€ 370,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Lochem
12
Bekijk klinieken in de buurt van Lochem

De gemiddelde prijs per ML filler is in LochemaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 4% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,68).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Lochem zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Lochem wilt stellen.
  3. In de omgeving van Lochem zijn 12 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Lochem

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Lochem

In de buurt van Lochem zijn 12 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Lochem. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Lochem wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Lochem. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 4 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Lochem

Bekijk 4 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Lochem:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Lochem. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Lochem

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Lochem die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Lochem

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Lochem. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Lochem traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Lochem

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Lochem.

Filler reviews Lochem

Altijd tevreden, hele leuke lieve meiden! Ik ga alleen naar Beauty Room Deventer als het weer nodig is voor lipfillers, ze adviseren je oprecht heel erg goed en eerlijk. En ze gebruiken goede fillers, ik ben als laats in 2020 geweest dacht ik vanuit Zwolle. Maar besef bijna 2 jaar later en het zit er nog steeds super goed en mooi in top zeker tevreden mee en... Toon meer »
Altijd tevreden, hele leuke lieve meiden!
Ik ga alleen naar Beauty Room Deventer als het weer nodig is voor lipfillers, ze adviseren je oprecht heel erg goed en eerlijk.
En ze gebruiken goede fillers, ik ben als laats in 2020 geweest dacht ik vanuit Zwolle. Maar besef bijna 2 jaar later en het zit er nog steeds super goed en mooi in top zeker tevreden mee en weer tot binnenkort :)!!❤️ Toon minder »
1 december 2021 23:11
Vriendelijke arts. Super tevreden met mijn fillers! Ze geeft ook altijd haar mening of iets wel of niet nodig is. Als iets overbodig is doet ze het ook niet. Het is zeker geen arts die aan het geld denkt maar aan je behoeftes
7 maart 2022 11:11
Echt een super lieve en goeie arts. Het was mijn eerste keer met fillers dus ik was heel zenuwachtig; maar ik was super goed opgevangen en zelf daarna toen ik veel berichten stuurde met vragen werd er gelijk beantwoord. Ik ga nooit meer ergens anders heen! (En de resultaat is perfect geworden!)
Elke de Graaf
Cosmetic Clinic Deventer
30 april 2022 21:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Lochem

Boek je injectables behandeling in Lochem

Schoonheidssalon La Perle
4.9
Schoonheidssalon La Perle
Lochem, Achterstraat 14
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
AAYA Kliniek Lochem
AAYA Kliniek Lochem
Lochem, Koopsdijk 1
2 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Schmidt Clinics
3
Schmidt Clinics
Zutphen, Piet Heinstraat 11
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Davine Clinic
Davine Clinic
Gorssel, Berkenweg 1
14 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Lochem

Wat kost een behandeling met fillers in Lochem?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Lochem € 370,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Lochem?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Lochem. In een straal van 15 kilometer rond Lochem zijn  12 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Lochem op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Lochem?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Lochem op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Lochem zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Lochem wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Lochem. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.