Filler Meierijstad

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Meierijstad. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Meierijstad:

Aantal afspraken in Meierijstad in de afgelopen periode
1.123
Gemiddelde prijs per ml Filler in Meierijstad
€ 356,63
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Meierijstad
96
Bekijk klinieken in de buurt van Meierijstad

De gemiddelde prijs per ML filler is in Meierijstad€ 356,63. Dat is 1% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,37).

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Meierijstad zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Meierijstad wilt stellen.
  3. In de omgeving van Meierijstad zijn 96 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Meierijstad

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Meierijstad

In de buurt van Meierijstad kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Meierijstad

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Meierijstad krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Den Bosch
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
4.7
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 19x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Meierijstad

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Meierijstad is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Meierijstad

In de buurt van Meierijstad zijn 96 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Meierijstad. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Meierijstad wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Meierijstad. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Meierijstad

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Meierijstad:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Meierijstad. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Meierijstad

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Meierijstad die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Meierijstad

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Meierijstad. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Meierijstad traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Meierijstad

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Meierijstad.

Filler reviews Meierijstad

Eindelijk! doet mijn account het en kan ik hier mijn review delen, in februari 2020 een hydrafacial behandeling gehad van Hacer (eigenaresse) wat een fijne behandeling was en omdat ik tevreden ben geweest ben ik ook nog dit jaar afgelopen dag nog geweest voor een laserbehandeling pijnloos!!!! en werd behandeld door Fidan, ik heb bij Hacer ook mesofillers en... Toon meer »
Eindelijk! doet mijn account het en kan ik hier mijn review delen, in februari 2020 een hydrafacial behandeling gehad van Hacer (eigenaresse) wat een fijne behandeling was en omdat ik tevreden ben geweest ben ik ook nog dit jaar afgelopen dag nog geweest voor een laserbehandeling pijnloos!!!! en werd behandeld door Fidan, ik heb bij Hacer ook mesofillers en cryolipolyse gehad en nog een gezichtsbehandeling facial deluxe. nou na een hele verhaal :)) een fijne vertrouwelijke salon waar de eigenaresse ook naar je wensen goed luistert, een professioneel eigenaresse die haar werk ook met alle liefde verricht. mij zie je vanuit eindhoven zeker vaker in je salon (8 juli) :)) Toon minder »
Leyla Azad
Aura Esthetics
30 juni 2021 20:08
Ontzettend tevreden over de filler behandeling bij The Body Clinic Eindhoven! Persoonlijke aandacht en duidelijk advies staat hier echt voorop. Vriendelijk ontvangen in een prachtige kliniek, met vriendelijke personeel en een fijne sfeer. Zeker een aanrader!
Britte Bouhuys
The Body Clinic Eindhoven
3 maart 2023 14:02
Ik ben al jaren bekend met The Body Clinic in Duiven. Fijn dat ze nu dichterbij in Eindhoven een kliniek hebben geopend. The Body Clinic is een fijne, laagdrempelige kliniek met bekwame artsen die naar je luisteren zodat je er weer super uitziet. Ik ben heel blij met de filler behandeling!
6 maart 2023 14:02
Bekijk meer Filler ervaringen in Meierijstad

Boek je injectables behandeling in

Mackenzie Kliniek
Mackenzie Kliniek
Schijndel, Steeg 6
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
EerstelijnKliniek
3.6
EerstelijnKliniek
Sint-Michielsgestel, Schijndelseweg 15
6 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Aura Esthetics
4.9
Aura Esthetics
Veghel, Vondelstraat 38
7 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
ELAN Clinics Veghel
5
ELAN Clinics Veghel
Veghel, Stationsstraat 31
8 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 405,00
Profiel bekijken
bsure-filler-test
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Meierijstad

Wat kost een behandeling met fillers in Meierijstad?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Meierijstad € 356,63. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Meierijstad?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Meierijstad. In een straal van 15 kilometer rond Meierijstad zijn  96 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Meierijstad op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Meierijstad?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Meierijstad op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Meierijstad zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Meierijstad wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Meierijstad. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.