Filler Melderslo

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Melderslo. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Melderslo:

Aantal afspraken in Melderslo in de afgelopen periode
114
Gemiddelde prijs per ml Filler in Melderslo
€ 392,71
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Melderslo
24
Bekijk klinieken in de buurt van Melderslo

De gemiddelde prijs per ML filler is in MeldersloaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 10% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,55).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Melderslo zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Melderslo wilt stellen.
  3. In de omgeving van Melderslo zijn 24 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Melderslo

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Melderslo

In de buurt van Melderslo zijn 24 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Melderslo. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Melderslo wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Melderslo. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 3 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Melderslo

Bekijk 3 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Melderslo:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Melderslo. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Melderslo

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Melderslo die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Melderslo

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Melderslo. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Melderslo traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Melderslo

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Melderslo.

Filler reviews Melderslo

Al enkele jaren vaste klant bij deze praktijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat van de filler- en botox behandelingen. Zowel Angelos als Bianca nemen ruim de tijd, om de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is natuurlijk, precies zoals het hoort. Bovendien zijn het oprecht hele hartelijke mensen. Ik blijf nog lang klant.
Spice Wife
Praktijk Michail
23 mei 2022 19:07
Geweldige ervaring!! Van plasmabehandelingen, fillers en meer... Geweldige dames, uiterst professioneel en echt toegewijd aan de klant. Het is zo'n goed gevoel om in veilige handen te zijn, in een vriendelijke omgeving en ook in een mooie omgeving, en tenslotte met een glimlach op je gezicht te vertrekken. BEDANKT rVerse
Kris V.Janssen
18 juli 2022 21:09
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
BBO Clinics Swalmen
6 april 2022 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Melderslo

Boek je injectables behandeling in Melderslo

Praktijk Michail
4.9
Praktijk Michail
Horst, Westerholtstraat 35
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
5
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst, Industriestraat 15
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Totally Chique Venray
Totally Chique Venray
Venray, Plataanstraat 10A
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Huisartsenpraktijk MC Wieënhof
2.4
Huisartsenpraktijk MC Wieënhof
Venray, De Wieenhof 45
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Melderslo

Wat kost een behandeling met fillers in Melderslo?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Melderslo € 392,71. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Melderslo?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Melderslo. In een straal van 15 kilometer rond Melderslo zijn  24 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Melderslo op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Melderslo?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Melderslo op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Melderslo zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Melderslo wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Melderslo. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.