Filler Muntendam

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Muntendam. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Muntendam:

Gemiddelde prijs per ml Filler in Muntendam
€ 343,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Muntendam
3
Bekijk klinieken in de buurt van Muntendam

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Muntendam gemiddeld 1% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,46). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Muntendam: € 343,25 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Muntendam

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Muntendam. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Muntendam

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Muntendam

In de buurt van Muntendam zijn 3 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Muntendam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Muntendam wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Muntendam. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in Muntendam

Kliniek
Alyda Moed

Alyda Moed

Handelsstraat 55a, Stadskanaal (16 km)
Kliniek opgericht
2019

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Vinci Kliniek Leiden
Belotero logo

Vinci Kliniek Groningen

5
Felland-Noord 12L, Haren (17 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Imraan Muradin

Drs. Imraan Muradin

Vinci Kliniek Groningen (17 km) Vinci Kliniek Leiden (195 km)
Functie
Arts lid van NVCG
Ervaring
4 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Muntendam

Wat kost een behandeling met fillers in Muntendam?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Muntendam € 343,25. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Muntendam?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Muntendam. In een straal van 15 kilometer rond Muntendam zijn  3 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Muntendam op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Muntendam?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Muntendam op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Muntendam zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Muntendam wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Muntendam. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.