Filler Neerijnen

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Neerijnen. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Neerijnen:

Aantal afspraken in Neerijnen in de afgelopen periode
103
Gemiddelde prijs per ml Filler in Neerijnen
€ 348,85
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Neerijnen
34
Bekijk klinieken in de buurt van Neerijnen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Neerijnen

Bij welke 2 klinieken in de buurt van Neerijnen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Neerijnen

In de buurt van Neerijnen zijn 34 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Neerijnen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Neerijnen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Neerijnen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 5 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Neerijnen

Bekijk 5 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Neerijnen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Neerijnen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Neerijnen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Neerijnen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Neerijnen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Neerijnen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Neerijnen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Neerijnen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Neerijnen

Arts
Pascal Gyselinck

Drs. Pascal Gyselinck

Beautysalon La Luna (5 km) Imagine Clinic Tilburg (30 km) Glam Beauty Bar (40 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Huisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 109
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Kliniek La Pêche
Belotero logo

Kliniek La Pêche

5
Keizerstraat 17, Varik (6 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Bébé Bertels

Drs. Bébé Bertels

Kliniek La Pêche (6 km)
Functie
Basisarts
Ervaring
25 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Neerijnen

Wat kost een behandeling met fillers in Neerijnen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Neerijnen € 348,85. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Neerijnen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Neerijnen. In een straal van 15 kilometer rond Neerijnen zijn  34 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Neerijnen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Neerijnen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Neerijnen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Neerijnen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Neerijnen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Neerijnen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.