Filler Nieuw-Lekkerland

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Nieuw-Lekkerland. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Nieuw-Lekkerland

Kengetallen binnen 15 km van Nieuw-Lekkerland:

Aantal afspraken in Nieuw-Lekkerland in de afgelopen periode
1.957
Gemiddelde prijs per ml Filler in Nieuw-Lekkerland
€ 334,83
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuw-Lekkerland
223
Vind een kliniek in de buurt van Nieuw-Lekke...

Één ML filler kost in Nieuw-Lekkerland gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 6% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 355,55).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Nieuw-Lekkerland zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Nieuw-Lekkerland

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Nieuw-Lekkerland. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Nieuw-Lekkerland

In de omgeving van Nieuw-Lekkerland kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Nieuw-Lekkerland

Onderstaande klinieken in de buurt van Nieuw-Lekkerland worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Robert Clinics Rotterdam
logo_Robert_Aesthetics&Skincare
Wordt nu
bekeken
4.1
Robert Clinics Rotterdam
Rotterdam, Haringvliet 92A
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Gratis consult: eerlijk advies & natuurlijke resultaten!
Afspraak maken
Onlangs 12x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Nieuw-Lekkerland

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Nieuw-Lekkerland zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Nieuw-Lekkerland

Boek een filler behandeling in Nieuw-Lekkerland. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Nieuw-Lekkerland. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Nieuw-Lekkerland. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Nieuw-Lekkerland.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Nieuw-Lekkerland!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Nieuw-Lekkerland in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Nieuw-Lekkerland is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Nieuw-Lekkerland

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Nieuw-Lekkerland die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Nieuw-Lekkerland?

Behandeling van wallen in Nieuw-Lekkerland

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Nieuw-Lekkerland kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Nieuw-Lekkerland.

Filler reviews Nieuw-Lekkerland

Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag... Toon meer »
Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag even zeker wil zijn of het allemaal nog wel netjes op zijn plek zit. Dat was uiteraard geen probleem en kon al heel snel terecht. Al met al een hele fijne ervaring. Ook hebben ze lekkere koffie (hihi). Toon minder »
22 december 2022 10:10
Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Super tevreden over de advies en de behandelingen zoals altijd of het de profilo of botox of neusfillers of lippen allemaal professioneel en pijloos en gelijk
mooie resultaat Te zien Top arts heb ik dr.Sewnaik.
Sabrina Fadili
Aesthetic Beauty Center
20 juni 2022 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Nieuw-Lekkerland

Boek je injectables behandeling in Nieuw-Lekkerland

Renace Instituut Ridderkerk
4.8
Renace Instituut Ridderkerk
Ridderkerk, Bourgondischelaan 24
5 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Cosmetology Laser & Beauty Clinic
5
Cosmetology Laser & Beauty Clinic
Ridderkerk, Geerlaan 29a
7 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
MH Kliniek Papendrecht
4.4
MH Kliniek Papendrecht
Papendrecht, Nanengat 8
7 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken
Beautystudio True Skin
4.5
Beautystudio True Skin
Papendrecht, Visschersbuurt 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Nieuw-Lekkerland

Wat zijn de kosten van één ML filler in Nieuw-Lekkerland?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Nieuw-Lekkerland is gemiddeld € 334,83. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Nieuw-Lekkerland.

Wat is de beste filler kliniek in Nieuw-Lekkerland?

In de omgeving van Nieuw-Lekkerland (straal van 15 km) zijn 223 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Nieuw-Lekkerland en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Nieuw-Lekkerland op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Nieuw-Lekkerland?

Kies de beste cosmetisch arts in Nieuw-Lekkerland op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Nieuw-Lekkerland te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Nieuw-Lekkerland is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Nieuw-Lekkerland zijn 76 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.