Filler Nieuwkuijk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Nieuwkuijk. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Nieuwkuijk

Kengetallen binnen 15 km van Nieuwkuijk:

Aantal afspraken in Nieuwkuijk in de afgelopen periode
902
Gemiddelde prijs per ml Filler in Nieuwkuijk
€ 321,91
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuwkuijk
91
Vind een kliniek in de buurt van Nieuwkuijk

Één ML filler kost in Nieuwkuijk gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 9% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Nieuwkuijk zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Nieuwkuijk

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Nieuwkuijk. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Nieuwkuijk

In de omgeving van Nieuwkuijk kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Nieuwkuijk

Onderstaande klinieken in de buurt van Nieuwkuijk worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Den Bosch
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
4.7
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 18x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Nieuwkuijk

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Nieuwkuijk zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Nieuwkuijk

Boek een filler behandeling in Nieuwkuijk. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Nieuwkuijk. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Nieuwkuijk. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Nieuwkuijk.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Nieuwkuijk!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Nieuwkuijk in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Nieuwkuijk is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Nieuwkuijk

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Nieuwkuijk die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Nieuwkuijk?

Behandeling van wallen in Nieuwkuijk

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Nieuwkuijk kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Nieuwkuijk.

Filler reviews Nieuwkuijk

"Heb bij dr hugo bestaande fillers(andere kliniek) laten oplossen omdat ik niet tevreden was.Na 3wk kon ik terug komen en heb ik door hugo mijn traangoten en jukbeenderen laten doen.Ben zo intens blij met het resultaat.Behandeling was pijnloos en zeer vakkundig.Raad iedereen the body clinic aan."
Lorraine Delima
The Body Clinic Den Bosch
8 maart 2022 20:08
Ik heb hier een lipfiller behandeling gehad waar ik onwijs blij mee ben.
Ik ging voor een minimaal, natuurlijk resultaat. Ze hebben geluisterd naar mijn wensen maar ook hun vakkundige mening gegeven en zo gehandeld.
Helemaal top. Ik kom hier zeker terug.
Kim van Uden
Ivy clinics Den Bosch
10 augustus 2021 16:04
Ik heb hier mijn lip filler behandeling gedaan en ben onwijs tevreden. Het resultaat is precies wat ik voor ogen had en de service was uitstekend. Ik was erg bang voor de behandeling en werd op mijn gemak gesteld door de lieve en kalme medewerkers, ook de dokter kwam vakkundig over. Ik raad iedereen Clinic63 aan en kom zeker terug!
Alice Franca
Clinic63 Den Bosch
15 augustus 2019 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Nieuwkuijk

Boek je injectables behandeling in Nieuwkuijk

ATS Kliniek Vlijmen
3.7
ATS Kliniek Vlijmen
Vlijmen, Wolput 30
1 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Medic Cosmetic Clinics Den Bosch
Medic Cosmetic Clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Jan van Riebeecksingel 17
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 289,00
Profiel bekijken
The Body Clinic Den Bosch
5
The Body Clinic Den Bosch
's-Hertogenbosch, Oude Vlijmenseweg 114
6 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bey Clinics Den Bosch
Bey Clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Hugo de Grootlaan 20
7 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Nieuwkuijk

Wat zijn de kosten van één ML filler in Nieuwkuijk?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Nieuwkuijk is gemiddeld € 321,91. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Nieuwkuijk.

Wat is de beste filler kliniek in Nieuwkuijk?

In de omgeving van Nieuwkuijk (straal van 15 km) zijn 91 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Nieuwkuijk en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Nieuwkuijk op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Nieuwkuijk?

Kies de beste cosmetisch arts in Nieuwkuijk op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Nieuwkuijk te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Nieuwkuijk is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Nieuwkuijk zijn 35 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.