Filler Noordenveld

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Noordenveld. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Noordenveld

Kengetallen binnen 15 km van Noordenveld:

Aantal afspraken in Noordenveld in de afgelopen periode
918
Gemiddelde prijs per ml Filler in Noordenveld
€ 362,54
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Noordenveld
65
Vind een kliniek in de buurt van Noordenveld

De gemiddelde prijs in Noordenveld voor behandeling met één ML filler is € 362,54. Een behandeling met één ML filler in Noordenveld  is gemiddeld 3% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,10).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Noordenveld zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Noordenveld

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Noordenveld. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Noordenveld

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Noordenveld zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Noordenveld

Boek een filler behandeling in Noordenveld. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Noordenveld. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Noordenveld. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Noordenveld.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Noordenveld!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Noordenveld in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Noordenveld is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Noordenveld

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Noordenveld die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Noordenveld?

Behandeling van wallen in Noordenveld

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Noordenveld kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Noordenveld.

Filler reviews Noordenveld

Yvonne is eerlijk en oprecht. Kom al een paar jaar bij ohlsen medispa voor fillers, altijd een goed resultaat. Ze geeft uitleg, laat zien wat ze doet en we spreken de verwachtingen met elkaar door. Ik ben bij veel klinieken geweest in Amsterdam, van alles geprobeerd. Vaak ontzettend duur en een hele commerciele praatjes . Yvonne is gewoon recht voor haar raa... Toon meer »
Yvonne is eerlijk en oprecht. Kom al een paar jaar bij ohlsen medispa voor fillers, altijd een goed resultaat. Ze geeft uitleg, laat zien wat ze doet en we spreken de verwachtingen met elkaar door. Ik ben bij veel klinieken geweest in Amsterdam, van alles geprobeerd. Vaak ontzettend duur en een hele commerciele praatjes . Yvonne is gewoon recht voor haar raap en doet was ze moet doen. Ik blijf terug komen bij ohlsen medispa! Toon minder »
Maureen Zwier
Ohlsen MediSpa
3 december 2017 07:07
Voor de deerde keer bij Betan Clinics geweest en heel erg tevreden met het resultat van de botox/filler behandeling. Een arts, die naar je wensen luistert, eerlijk advies geeft en een natuurlijk oogend resultaat bereikt.
Alice Kuipers
Betan Clinics Groningen
27 augustus 2022 09:09
Perfecte lokatie, én ontvangst. Maar de behandelingen zijn nóg perfecter!! Super blij met botox en hyaluron filler behandeling. WEG slaaprimpels en hangende mondhoeken. Súperblij! En een mooie bijkomstigheid: aardig, keurig, net én super mooi chique, klasse duo! Voor mij een dikke 10.
21 april 2023 08:08
Bekijk meer Filler ervaringen in Noordenveld

Boek je injectables behandeling in Noordenveld

Dutch Injectables Groningen
3.5
Dutch Injectables Groningen
Leek, Hoge Traan 18
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Skin Medic Eelderwolde
Skin Medic Eelderwolde
Eelderwolde, Ter Borchlaan 40
9 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
AesthetiSie
5
AesthetiSie
Paterswolde, Hoofdweg 282
9 km
Botox zone v.a.
€ 148,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 
Looking Young
4.9
Looking Young
Groningen, M.L. Kingstraat 93
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Noordenveld

Wat zijn de kosten van één ML filler in Noordenveld?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Noordenveld is gemiddeld € 362,54. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Noordenveld.

Wat is de beste filler kliniek in Noordenveld?

In de omgeving van Noordenveld (straal van 15 km) zijn 65 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Noordenveld en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Noordenveld op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Noordenveld?

Kies de beste cosmetisch arts in Noordenveld op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Noordenveld te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Noordenveld is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Noordenveld zijn 30 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.