Filler Noordoostpolder

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar de juiste arts en kliniek in Noordoostpolder voor een filler behandeling? Op deze pagina lees je informatie over de mogelijke behandelingen, de veilige merken en geven we tips voor het kiezen van een geschikte kliniek bij jou in de buurt. 

Boek direct een gratis consult in de omgeving van Noordoostpolder.

Aantal afspraken in Noordoostpolder in de afgelopen periode
129
Laagste prijs per ml Filler in Noordoostpolder
€ 399,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Noordoostpolder
€ 411,40
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Noordoostpolder
9
Vind een kliniek in de buurt van Noordoostpolder

De gemiddelde prijs in Noordoostpolder voor behandeling met één ML filler is € 411,40. Een behandeling met één ML filler in Noordoostpolder  is gemiddeld 15% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 357,42).

Boek je injectables behandeling in

Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics
Marie-José Meijer – Cosmetic Clinics
Emmeloord, Scandinaviëlaan 31
<1 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Derma Medical Clinics Vollenhove
Derma Medical Clinics Vollenhove
Vollenhove, Voorpoort
14 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Annemarijes Brow & Beauty Salon Lemmer
Annemarijes Brow & Beauty Salon Lemmer
Lemmer, Lemsterpad 54A-17
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
 
Huidinstituut Dronten - Cosmetic Clinics
Huidinstituut Dronten - Cosmetic Clinics
Dronten, Het Spaarne 45
19 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Dutchinjectables Dronten
Dutchinjectables Dronten
Dronten, Slepersgilde 19
19 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Alexandra Stein Kliniek
Alexandra Stein Kliniek
Sloten, Voorstreek 118
22 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Alberta Beauty Store Wolvega
Alberta Beauty Store Wolvega
Wolvega, Hoofdstraat Oost 21
25 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Bey Clinics Heerenveen
Bey Clinics Heerenveen
Heerenveen, Griend 1
29 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken

Filler reviews Noordoostpolder

Zeer professionele en vriendelijke medewerkers.
Alles wordt heel goed uitgelegd voor de behandeling. Zelfs na de behandeling krijg je ook nog een controleafspraak en zijn ze beschikbaar voor eventuele vragen. Ik ben er heel blij mee en kom zeker nog terug voor lipfillers.
7 juli 2021 17:05
Zeer tevreden over het advies en de behandelingen. Zowel bij Botox als bij Fillers en Profhilo. Advies is echt op basis van wat passend is en niet alleen voor de centen. Er wordt dus ook wel eens ander advies gegeven dan dat je in je hoofd hebt. En dat is juist fijn. Ze gaan voor mooi resultaat, klanttevredenheid en daarmee ook klantbehoud. Ik kom zeker teru... Toon meer »
Zeer tevreden over het advies en de behandelingen. Zowel bij Botox als bij Fillers en Profhilo. Advies is echt op basis van wat passend is en niet alleen voor de centen. Er wordt dus ook wel eens ander advies gegeven dan dat je in je hoofd hebt. En dat is juist fijn. Ze gaan voor mooi resultaat, klanttevredenheid en daarmee ook klantbehoud. Ik kom zeker terug. Toon minder »
14 maart 2023 11:11
Ik heb hele goede ervaringen met deze kliniek. Ik heb zelf lipfillers en kinfiller in deze kliniek laten doen en ik ben zo blij met het resultaat. Ik heb eerder lipfillers laten doen in een andere kliniek en het resultaat was lang niet zo mooi en natuurlijk als bij cosmetic clinics. Dankjewel Nicolette! ik kom zeker terug mocht het nodig zijn.
14 april 2023 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Noordoostpolder

Filler tarieven 2024 in Noordoostpolder

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Noordoostpolder. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 3 klinieken binnen 15 km van Noordoostpolder.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 399,00
Lipfiller1,0 ML€ 399,00
Traangoot filler1,0 ML€ 449,27
Wallen onder ogen1,0 ML€ 449,27
Jukbeenderen1,0 ML€ 399,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 399,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 399,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 399,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 449,27
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 449,27
Neus filler1,0 ML€ 449,27

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling is een behandeling waarbij de huid wordt opgevuld met een vloeistof. Dit zorgt voor minder rimpels, een gladdere en jongere huid, volumeherstel en een verbetering van de contouren in het gezicht. Meestal wordt een filler van hyaluronzuur gebruikt. Deze stof komt van nature voor in het menselijk lichaam en bindt water, waardoor het rimpels opvult. De filler lost uiteindelijk volledig op in het lichaam en is dus van tijdelijke aard. Afhankelijk van je huidtype en wensen, kan de arts ook een ander type filler aanraden, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. 

Fillers kunnen worden gebruikt in het gezicht, bijvoorbeeld in de lippen, jukbeenderen of in de wangen. Maar het kan ook worden gebruikt voor vollere billen. Hoe snel de filler zichtbaar is en hoe lang het effect aanhoudt, is afhankelijk van de behandelplek.

De filler wordt door een cosmetisch arts aangebracht met een dunne naald of canule. Op deze manier wordt de stof subtiel in de huid verdeeld. In sommige gevallen wordt de behandelplek verdoofd. Per indicatie zorgt de arts voor de beste behandelmethode. De meeste mensen ervaren geen tot weinig pijn tijdens de behandeling. Goede nazorg na een filler behandeling is belangrijk voor een goed herstel (denk aan het voorkomen van blauwe plekken en zwelling) en een optimaal resultaat. De arts informeert je over de juiste verzorgen en do's en dont's in de periode na de behandeling.

Veel mensen verwarren fillers met botox. Lees over het verschil tussen fillers en botox

Hoe lang blijft een filler zitten?

De resultaten van een fillerbehandeling zijn gemiddeld ongeveer 9 maanden merkbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, hangt af van de specifieke behandellocatie. Lipfillers lossen bijvooorbeeld sneller op (tussen de 6 en 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Daarentegen kunnen fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden zichtbaar blijven. In het geval van bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar te zien zijn. 

Ook het merk filler heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen. Op deze pagina vertellen we meer over de verschillende merken hyaluronzuurfillers. Er zijn ook manieren waarop je je fillers eerder kunt laten verwijderen. Lees meer over het laten oplossen van fillers.

Is een fillerbehandeling veilig?

In Nederland worden enkel tijdelijke fillers gebruikt voor cosmetische behandelingen. Permanente fillers (die niet oplosbaar zijn) zijn sinds 2015 verboden in ons land, omdat deze ernstige complicaties konden veroorzaken. Fillers mogen bij wet worden gebruikt vanaf een leeftijd van 18 jaar. Lees hier meer over deze leeftijdsgrens.

In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuurfillers. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers op basis van hyaluronzuur zijn Restylane en Juvéderm, Belotero, Teosyal en Aliaxin. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt deze fillerbehandeling als veilig beschouwd. Kies dan ook altijd voor een arts met deze kenmerken, en niet zomaar voor een budgetkliniek.

Belangrijk om te benadrukken: er is altijd een mogelijkheid op complicaties (komt voor in ongeveer 1% van de gevallen). Bovendien zijn er aan het gebruik van fillers nog andere potentiële risico's verbonden. Ga daarom altijd met je arts in gesprek en laat je er goed over informeren.

Vergelijk fillerklinieken in Noordoostpolder

Zoek je een fillerkliniek in Noordoostpolder? Vul je locatie in en vergelijk eenvoudig en snel de beste klinieken uit de buurt. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een betrouwbare, deskundige arts.

Verschillende filler behandelingen in Noordoostpolder

In Noordoostpolder kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Traangootfillers: dit is een populaire cosmetische ingreep om wallen onder de ogen te verminderen. Onder de huid in de traangoten worden subtiel fillers geïnjecteerd. Hierdoor worden de wallen opgevuld, wat zorgt voor een frissere uitstraling. Lees meer over traangootfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin. Ze hydrateren en stimuleren de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Jukbeenderen fillers: deze behandeling vult de jukbeenderen op met fillers voor een jeugdigere uitstraling. Met het ouder worden verliezen jukbeenderen namelijk hun kracht en vorm door afnemend huidvolume en zwaartekracht. Lees meer over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: zijn gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken die ontstaan door huidverslapping door ouderdom. Hierbij worden de marionetlijnen, de verticale lijnen aan weerszijden van de kin, behandeld met injectables. Lees meer over marionetlijnen fillers.

 • Lipfillers: herstellen het natuurlijke volume van de lippen. Kunnen ook gebruikt worden voor het opvullen van dunne lippen of het verminderen van rimpeltjes rond de mond. Lees meer over lipfillers.

 • Neusfillers: een cosmetische procedure waarbij fillers worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep. Dit houdt in dat bepaalde delen van de neus kunnen worden opgevuld, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip, het camoufleren van bobbels of het corrigeren van asymmetrie. Lees meer over neusfillers.

 • Haarfillers: worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken aan te pakken. Het is een moderne oplossing voor haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: een oplossing voor wie streeft naar vollere billen en een gladde huid. Het resultaat is na een paar weken zichtbaar. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Vergelijk alle klinieken in Noordoostpolder op Injectablesbooking en maak direct een afspraak voor een consult. 

Wat zijn de verschillende filler merken?

Het is belangrijk om voor een kliniek te kiezen die betrouwbare merken fillers gebruikt, zoals:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur-gebaseerde filler die rimpels vermindert en de huid opvult, met een werkingsduur van 6 tot 18 maanden, afhankelijk van de variant. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, ontwikkeld door het Teoxane laboratorium, dat een reeks huidvullers aanbiedt voor diverse huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en diepe plooien. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers, op de markt sinds 1997, en biedt diverse varianten voor verschillende doeleinden, zoals het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Lees meer over Restylane

 • Belotero: levert een natuurlijk resultaat en is veilig voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Lees meer over Belotero

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler die ontwikkeld is door het Zwitserse bedrijf IBSA en ontworpen is om rimpels op te vullen en de huid gladder te maken. Lees meer over Aliaxin.

 • Stylage: gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, dat diverse varianten biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in het assortiment, afgestemd op de specifieke behoefte van de persoon. 

Filler kliniek Noordoostpolder

Boek een filler behandeling in Noordoostpolder. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Noordoostpolder. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Noordoostpolder. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Noordoostpolder.

Veelgestelde vragen in Noordoostpolder

Wat zijn de kosten van één ML filler in Noordoostpolder?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Noordoostpolder is gemiddeld € 411,40. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Noordoostpolder.

Wat is de beste filler kliniek in Noordoostpolder?

In de omgeving van Noordoostpolder (straal van 15 km) zijn 9 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Noordoostpolder en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Noordoostpolder op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Noordoostpolder?

Kies de beste cosmetisch arts in Noordoostpolder op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Noordoostpolder te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Noordoostpolder is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Noordoostpolder zijn 3 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.