Filler Obdam

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Obdam. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Obdam:

Aantal afspraken in Obdam in de afgelopen periode
884
Gemiddelde prijs per ml Filler in Obdam
€ 373,82
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Obdam
55
Bekijk klinieken in de buurt van Obdam

De gemiddelde prijs per ML filler is in ObdamaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 8% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 347,20).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Obdam zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Obdam wilt stellen.
  3. In de omgeving van Obdam zijn 55 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Obdam

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Obdam

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Obdam is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Obdam

In de buurt van Obdam zijn 55 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Obdam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Obdam wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Obdam. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Obdam

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Obdam:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Obdam. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Obdam

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Obdam die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Obdam

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Obdam. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Obdam traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Obdam

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Obdam

Upp Clinics
5
Upp Clinics
Heerhugowaard
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Mediaan Clinic
5
Mediaan Clinic
Heerhugowaard
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
5
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Lutjewinkel
11 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
Bibi Beautysalon
4.7
Bibi Beautysalon
Alkmaar
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Obdam

Wat kost een behandeling met fillers in Obdam?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Obdam € 373,82. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Obdam?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Obdam. In een straal van 15 kilometer rond Obdam zijn  55 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Obdam op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Obdam?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Obdam op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Obdam zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Obdam wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Obdam. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.