Filler Oldambt

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Oldambt

Kengetallen Oldambt (binnen 15 km):

Gemiddelde prijs per ml Filler in Oldambt
€ 343,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oldambt
4
Bekijk klinieken in de buurt van Oldambt

De gemiddelde prijs in Oldambt voor behandeling met één ML fillers is € 343,25. Dat is 1% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,46). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Oldambt zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Oldambt wilt stellen.
  3. In de omgeving van Oldambt zijn 4 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Oldambt

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillerklinieken in Oldambt

Een behandeling met Botox in Oldambt is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Oldambt. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Oldambt. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Oldambt?

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Alyda Moed

Alyda Moed

Handelsstraat 55a, Stadskanaal (18 km)
Kliniek opgericht
2019

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Edward Berends botox
profhilo-logo

Perfect Look Stadskanaal

Hoofdstraat 118, Stadskanaal (19 km)
Behandelingen per jaar
2000
Kliniek opgericht
2013
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 350

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Puur Beauty Hoeve

Puur Beauty Hoeve

Alinghoek 10, Drouwen (27 km)

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Oldambt

Wat kost een behandeling met fillers in Oldambt?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Oldambt € 343,25. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Oldambt?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Oldambt. In een straal van 15 kilometer rond Oldambt zijn  4 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Oldambt op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Oldambt?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Oldambt op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Oldambt zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Oldambt?

Er zijn 1 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Oldambt die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.