Filler Olst-Wijhe

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Olst-Wijhe. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Olst-Wijhe

Kengetallen binnen 15 km van Olst-Wijhe:

Aantal afspraken in Olst-Wijhe in de afgelopen periode
237
Gemiddelde prijs per ml Filler in Olst-Wijhe
€ 374,60
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Olst-Wijhe
24
Vind een kliniek in de buurt van Olst-Wijhe

De gemiddelde prijs in Olst-Wijhe voor behandeling met één ML filler is € 374,60. Een behandeling met één ML filler in Olst-Wijhe  is gemiddeld 5% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,66).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Olst-Wijhe zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Olst-Wijhe

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Olst-Wijhe. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Olst-Wijhe

De volgende 3 filler klinieken in de buurt van Olst-Wijhe zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Olst-Wijhe

Boek een filler behandeling in Olst-Wijhe. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Olst-Wijhe. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Olst-Wijhe. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Olst-Wijhe.

4 cosmetische klinieken in de omgeving van Olst-Wijhe!

Dit zijn 4 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Olst-Wijhe in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Olst-Wijhe is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Olst-Wijhe

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Olst-Wijhe die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Olst-Wijhe?

Behandeling van wallen in Olst-Wijhe

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Olst-Wijhe kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Olst-Wijhe.

Filler reviews Olst-Wijhe

Vriendelijke arts. Super tevreden met mijn fillers! Ze geeft ook altijd haar mening of iets wel of niet nodig is. Als iets overbodig is doet ze het ook niet. Het is zeker geen arts die aan het geld denkt maar aan je behoeftes
7 maart 2022 11:11
Echt een super lieve en goeie arts. Het was mijn eerste keer met fillers dus ik was heel zenuwachtig; maar ik was super goed opgevangen en zelf daarna toen ik veel berichten stuurde met vragen werd er gelijk beantwoord. Ik ga nooit meer ergens anders heen! (En de resultaat is perfect geworden!)
Elke de Graaf
Cosmetic Clinic Deventer
30 april 2022 21:09
Ik kom hier vaak voor mijn wimpers bij Elcin, ze is echt een top wimper styliste. Hier heb ik ook mijn filler behandeling gedaan door Emel en zij is ook GE-WEL-DIG! Heb spijt dat ik niet eerder fillers heb gezet door Emel! Beide dames zijn zo goed in hun werk! Zeker aan te raden.
Funda Beyribey
Cosmetic Clinic Deventer
18 november 2022 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Olst-Wijhe

Boek je injectables behandeling in

Heidy Heerde
Heidy Heerde
Heerde, Vosbergerweg 39
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Cosmetic Clinic Deventer
5
Cosmetic Clinic Deventer
Deventer, Hoge Rij 1
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Derma Medical Clinics Deventer
Derma Medical Clinics Deventer
Deventer, Nieuwstraat 33A
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Schoonheidssalon Loëlle
4.2
Schoonheidssalon Loëlle
Deventer, Bokkingshang 1
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Olst-Wijhe

Wat zijn de kosten van één ML filler in Olst-Wijhe?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Olst-Wijhe is gemiddeld € 374,60. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Olst-Wijhe.

Wat is de beste filler kliniek in Olst-Wijhe?

In de omgeving van Olst-Wijhe (straal van 15 km) zijn 24 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Olst-Wijhe en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Olst-Wijhe op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Olst-Wijhe?

Kies de beste cosmetisch arts in Olst-Wijhe op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Olst-Wijhe te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Olst-Wijhe is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Olst-Wijhe zijn 9 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.