Filler Oost West en Middelbeers

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Oost West en Middelbeers

Kengetallen Oost West en Middelbeers (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Oost West en Middelbeers in de afgelopen periode
973
Gemiddelde prijs per ml Filler in Oost West en Middelbeers
€ 334,79
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oost West en Middelbeers
67
Vind een kliniek in de buurt van Oost West e...

De gemiddelde prijs in Oost West en Middelbeers voor behandeling met één ML fillers is € 334,79. Dat is 5% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Oost West en Middelbeers zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Oost West en Middelbeers wilt stellen.
  3. In de omgeving van Oost West en Middelbeers zijn 67 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Oost West en Middelbeers

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Oost West en Middelbeers

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Oost West en Middelbeers zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Oost West en Middelbeers

Een behandeling met Botox in Oost West en Middelbeers is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Oost West en Middelbeers. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Oost West en Middelbeers. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Oost West en Middelbeers?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Oost West en Middelbeers zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Oost West en Middelbeers!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Oost West en Middelbeers in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Oost West en Middelbeers in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Oost West en Middelbeers

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Oost West en Middelbeers die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Oost West en Middelbeers

Welke arts voor lippen opvullen in Oost West en Middelbeers?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Oost West en Middelbeers

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Oost West en Middelbeers

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Oost West en Middelbeers

Voor de eerste keer missofillers laten zetten door Alex. Ben erg tevreden, ze zijn natuurlijk zoals ik wilde. Ik kom zeker vaker terug. Het voelde erg vertrouwd
anastasia snelders
Alex' Beautystudio
5 maart 2022 18:06
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar i... Toon meer »
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar ik werd op mijn gemak gesteld en het viel echt mee! Alex is ook een super lieve en spontane meid. Ik raad Alex' beautystudio zeker aan!! Toon minder »
17 september 2022 12:12
Altijd even vriendelijk, onthaal en artsen. Nemen hun tijd, stellen je gerust en geven goeie uitleg. Na de behandeling mooi resultaat voor een mooie prijs. Wat wil je nog meer. Ik heb borsten al gedaan en fillers en al ben ik voor de dood van naalden ik ga weer terug 😊
Jacqueline Vink
Faceland Eindhoven
8 maart 2022 19:07
Bekijk meer Filler ervaringen in Oost West en Middelbeers

Boek je injectables behandeling in Cederberg

Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
9505 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 26x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
9493 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 17x geboekt
Natural Cosmetic Clinic
Natural Cosmetic Clinic
Maastricht, Aubeldomein 3a
9316 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
BBO Clinics Maastricht
BBO Clinics Maastricht
Maastricht, Kardinaal van Rossumplein 44c
9317 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Oost West en Middelbeers

Wat zijn de kosten van één ML filler in Oost West en Middelbeers?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Oost West en Middelbeers is gemiddeld € 334,79. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Oost West en Middelbeers.

Wat is de beste filler kliniek in Oost West en Middelbeers?

In de omgeving van Oost West en Middelbeers (straal van 15 km) zijn 67 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Oost West en Middelbeers en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Oost West en Middelbeers op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Oost West en Middelbeers?

Kies de beste cosmetisch arts in Oost West en Middelbeers op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Oost West en Middelbeers te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Oost West en Middelbeers?

Er zijn 41 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Oost West en Middelbeers die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.