Filler Opsterland

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Opsterland. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Opsterland

Kengetallen binnen 15 km van Opsterland:

Aantal afspraken in Opsterland in de afgelopen periode
75
Gemiddelde prijs per ml Filler in Opsterland
€ 362,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Opsterland
13
Vind een kliniek in de buurt van Opsterland

De gemiddelde prijs in Opsterland voor behandeling met één ML filler is € 362,00. Een behandeling met één ML filler in Opsterland  is gemiddeld 4% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 347,46).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Opsterland zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Opsterland

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Opsterland. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Opsterland

Boek een filler behandeling in Opsterland. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Opsterland. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Opsterland. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Opsterland.

3 cosmetische klinieken in de omgeving van Opsterland!

Dit zijn 3 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Opsterland in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Opsterland is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Opsterland

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Opsterland die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Opsterland?

Behandeling van wallen in Opsterland

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Opsterland kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Visible Skincare & Make up

Visible Skincare & Make up

4.8
Van Harinxmaweg 7, Beetsterzwaag (<1 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Jannine Wilpshaar

Dr. Jannine Wilpshaar

Visible Skincare & Make up (<1 km) Esthers Choice de Anti-ageing Specialist (16 km) The WOW Factory (28 km) Azzurro Beauty (144 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Kliniek dokter Shelly
profhilo-logo

Kliniek dokter Shelly

5
Grasland 44, Drachten (3 km)
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Shelly Gangapersad

Drs. Shelly Gangapersad

Kliniek dokter Shelly (3 km) Mijn Huidspecialist Drachten (6 km) Alberta Beauty Store Wolvega (21 km) Perfect Silhouette Injectables Groningen (37 km)
+ 2 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
1500
Ervaring
12 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Opsterland

Wat zijn de kosten van één ML filler in Opsterland?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Opsterland is gemiddeld € 362,00. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Opsterland.

Wat is de beste filler kliniek in Opsterland?

In de omgeving van Opsterland (straal van 15 km) zijn 13 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Opsterland en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Opsterland op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Opsterland?

Kies de beste cosmetisch arts in Opsterland op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Opsterland te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Opsterland is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Opsterland zijn 7 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.