Filler Ospel

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Ospel

Kengetallen Ospel (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Ospel in de afgelopen periode
160
Gemiddelde prijs per ml Filler in Ospel
€ 350,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ospel
17
Bekijk klinieken in de buurt van Ospel

De gemiddelde prijs in Ospel voor behandeling met één ML fillers is € 350,00. Dat is 1% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,10). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Ospel zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Ospel wilt stellen.
  3. In de omgeving van Ospel zijn 17 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Ospel

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Ospel

Bij welke 2 klinieken in de buurt van Ospel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Fillerklinieken in Ospel

Een behandeling met Botox in Ospel is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Ospel. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Ospel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Ospel?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Ospel zijn:

Bekijk 2 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Ospel

Bekijk 2 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Ospel:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Ospel in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Ospel

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Ospel die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Ospel

Welke arts voor lippen opvullen in Ospel?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Ospel

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Ospel

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Ospel

De beste kliniek die er is ! Je wordt eerlijk geconsulteerd. Er wordt niets opgedrongen .. integendeel.. soms is iets niet nodig maar zie ik dit wel zo en wordt mij toch aangeraden dit niet te doen ! Ben al 6 jaar vaste klant .En hoop nog vele jaren !! Resultaten zijn verbluffend, en toch natuurlijk ! Kwaliteit vd fillers heeft maar weinig nodig om lange tij... Toon meer »
De beste kliniek die er is ! Je wordt eerlijk geconsulteerd. Er wordt niets opgedrongen .. integendeel.. soms is iets niet nodig maar zie ik dit wel zo en wordt mij toch aangeraden dit niet te doen ! Ben al 6 jaar vaste klant .En hoop nog vele jaren !! Resultaten zijn verbluffend, en toch natuurlijk ! Kwaliteit vd fillers heeft maar weinig nodig om lange tijd en meteen een mooi resultaat te houden !! Toon minder »
2 januari 2022 20:08
Dankzij een combi van botox en fillers heeft mijn gezicht weer een frisse uitstraling. Ik kom hiervoor iedere 6-9 maanden ongeveer met de kliniek. Niet eerder een bericht geplaatst maar bij deze dus mijn uiting van dank!
29 augustus 2022 01:01
Er zijn behoorlijk wat soorten fillers en daarom heb ik me goed laten adviseren door de arts. De arts heeft goed meegedacht en ervoor gezorgd dat het resultaat niet overdreven is geworden, maar mooi natuurlijk. Nu heb ik dus mooie volle lippen en niemand ziet dat ik het heb laten doen, zo natuurlijk is het gedaan.
8 september 2022 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Ospel

Boek je injectables behandeling in Ospel

Acura Medisch Centrum Weert
4.4
Acura Medisch Centrum Weert
Weert, Hoogstraat 15
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Clinique Cosmetique Weert
Clinique Cosmetique Weert
Weert, Huzaarhof 3
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Asten, 1e Sint Jozefstraat 1A
12 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Esthétique Luxury Skin Solutions Stramproy
Esthétique Luxury Skin Solutions Stramproy
Stramproy, Frans Strouxstraat 7
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Ospel

Wat kost een behandeling met fillers in Ospel?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Ospel € 350,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Ospel?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Ospel. In een straal van 15 kilometer rond Ospel zijn  17 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Ospel op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Ospel?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Ospel op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Ospel zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Ospel?

Er zijn 11 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Ospel die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.