Filler Ossendrecht

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Ossendrecht

Kengetallen Ossendrecht (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Ossendrecht in de afgelopen periode
151
Gemiddelde prijs per ml Filler in Ossendrecht
€ 356,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ossendrecht
20
Vind een kliniek in de buurt van Ossendrecht

De gemiddelde prijs per ML filler is in Ossendrecht€ 356,00. Dat is 1% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,37).

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Ossendrecht zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Ossendrecht wilt stellen.
  3. In de omgeving van Ossendrecht zijn 20 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Ossendrecht

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Ossendrecht

De volgende 2 filler klinieken in de buurt van Ossendrecht zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Ossendrecht

Een behandeling met Botox in Ossendrecht is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Ossendrecht. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Ossendrecht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Ossendrecht?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Ossendrecht zijn:

5 cosmetische klinieken in de omgeving van Ossendrecht!

Dit zijn 5 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Ossendrecht in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Ossendrecht in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Ossendrecht

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Ossendrecht die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Ossendrecht

Welke arts voor lippen opvullen in Ossendrecht?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Ossendrecht

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Ossendrecht

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Ossendrecht

Super tevreden, 4 weken geleden een prp behandeling (vampire lift) gehad. Na een week zag Ik duidelijk resultaat. Vandaar ik terug ben gegaan vandaag voor een filler voor mijn traangoot. Toen ik thuis kwam gingen de zwellingen weg zelfs geen blauwe plekken. Ik ben super tevreden met het resultaat. En bovenop ben ik telkens met goede service ontvangen 2 super... Toon meer »
Super tevreden, 4 weken geleden een prp behandeling (vampire lift) gehad. Na een week zag Ik duidelijk resultaat. Vandaar ik terug ben gegaan vandaag voor een filler voor mijn traangoot.
Toen ik thuis kwam gingen de zwellingen weg zelfs geen blauwe plekken. Ik ben super tevreden met het resultaat. En bovenop ben ik telkens met goede service ontvangen 2 super vriendelijk artsen die goed werk leveren. Volgende maand terug voor prp ik kijk er naar uit. Toon minder »
joery melis
Skinne Klinik
16 april 2021 17:05
Vorige week voor het eerst lipfillers laten zetten. Ik was mega zenuwachtig en was zo gespannen dat ik net na de behandeling mij echt niet goed voelde, de arts heeft mij toen super goed en lief geholpen! Hele lieve mensen. De arts vertelde mij voor de behandeling dat een groot deel van de fillers zouden afnemen omdat ik voor eerste keer lipfillers ging doen... Toon meer »
Vorige week voor het eerst lipfillers laten zetten. Ik was mega zenuwachtig en was zo gespannen dat ik net na de behandeling mij echt niet goed voelde, de arts heeft mij toen super goed en lief geholpen! Hele lieve mensen. De arts vertelde mij voor de behandeling dat een groot deel van de fillers zouden afnemen omdat ik voor eerste keer lipfillers ging doen en er eerst een laagje zou moeten onstaan. Nu een week later zijn mijn lippen ook wel erg afgenomen maar omdat dit mij van te voren al is verteld had ik er ook wel rekening mee gehouden, maar over 2- 3 maandjes maak ik zeker weer een afspraak om ze bij te laten vullen. En dan hoop ik het gewenste effect langer blijft.
Super klantvriendelijkheid en echt een super fijne arts!! Toon minder »
jolien nordenholt
House of Bratz Antwerpen
1 augustus 2022 18:06
Traan goot filler behandeling gehad van een super arts, we hebben van te voren goed besproken wat ik graag wilde en wat er realistisch was, het is nu een week later en het resultaat is echt prachtig!!! Super blij mee. Behandeling was vrijwel pijnloos, alleen een beetje een drukkend gevoel maar dit was niet pijnlijk. Tot de volgende keer en nogmaals super bed... Toon meer »
Traan goot filler behandeling gehad van een super arts, we hebben van te voren goed besproken wat ik graag wilde en wat er realistisch was, het is nu een week later en het resultaat is echt prachtig!!! Super blij mee. Behandeling was vrijwel pijnloos, alleen een beetje een drukkend gevoel maar dit was niet pijnlijk. Tot de volgende keer en nogmaals super bedankt!!! Valerie Toon minder »
Valerie vanDongen
House of Bratz Antwerpen
22 november 2022 08:08
Bekijk meer Filler ervaringen in Ossendrecht

Boek je injectables behandeling in Ossendrecht

Medical Beauty Center
5
Medical Beauty Center
Hoogerheide, Antwerpsestraatweg 2
4 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Anovo Clinic Stabroek
Anovo Clinic Stabroek
Stabroek, Laageind 51
8 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Regal Clinic
Regal Clinic
Kalmthout, Heidestatiestraat 45
10 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
4.4
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
Bergen op Zoom, Rooseveltlaan 192
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Ossendrecht

Wat zijn de kosten van één ML filler in Ossendrecht?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Ossendrecht is gemiddeld € 356,00. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Ossendrecht.

Wat is de beste filler kliniek in Ossendrecht?

In de omgeving van Ossendrecht (straal van 15 km) zijn 20 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Ossendrecht en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Ossendrecht op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Ossendrecht?

Kies de beste cosmetisch arts in Ossendrecht op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Ossendrecht te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Ossendrecht?

Er zijn 11 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Ossendrecht die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.