Filler Overbetuwe

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Overbetuwe. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Overbetuwe:

Aantal afspraken in Overbetuwe in de afgelopen periode
1.879
Gemiddelde prijs per ml Filler in Overbetuwe
€ 339,45
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Overbetuwe
146
Bekijk klinieken in de buurt van Overbetuwe

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Overbetuwe gemiddeld 4% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Overbetuwe: € 339,45 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Overbetuwe

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Overbetuwe. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Overbetuwe

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Overbetuwe

In de buurt van Overbetuwe kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Overbetuwe

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Overbetuwe krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Westervoort
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
5
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Skin Esteem Mai Macroomy
IMG-20220726-WA0000
Wordt nu
bekeken
Skin Esteem Mai Macroomy
Millingen aan de Rijn, Nonnenkamp 6
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
botox 1 zone v.a 95,00 euro
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Medic Beauty Arnhem
medic-beauty-arnhem
Wordt nu
bekeken
5
Medic Beauty Arnhem
Arnhem, Huissensestraat 59
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt

Geplande filler afspraken in de omgeving van Overbetuwe

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Overbetuwe is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Overbetuwe

In de buurt van Overbetuwe zijn 146 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Overbetuwe. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Overbetuwe wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Overbetuwe. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Overbetuwe

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Overbetuwe:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Overbetuwe. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Overbetuwe

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Overbetuwe die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Overbetuwe

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Overbetuwe. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Overbetuwe traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Overbetuwe

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Overbetuwe.

Filler reviews Overbetuwe

Heel fijne kliniek ! Hier 2 jaar geleden gekomen voor fillers ivm ingevallen wangen / mondhoeken. Ik ben behandeld door Dr Meulenaar met Juvederm. Heel mooi en natuurlijk resultaat. Dik 1,5 tot 2 jaar plezier van gehad. Nu net weer dezelfde behandeling gehad en wederom meer dan tevreden. Prettige, non nonsense arts. Ik raad deze kliniek zeker aan. Mooie, di... Toon meer »
Heel fijne kliniek ! Hier 2 jaar geleden gekomen voor fillers ivm ingevallen wangen / mondhoeken. Ik ben behandeld door Dr Meulenaar met Juvederm. Heel mooi en natuurlijk resultaat. Dik 1,5 tot 2 jaar plezier van gehad. Nu net weer dezelfde behandeling gehad en wederom meer dan tevreden. Prettige, non nonsense arts. Ik raad deze kliniek zeker aan. Mooie, discrete ligging. Toon minder »
1 maart 2022 12:12
Net bij Dionne geweest, ongelooflijk dat mijn mondhoeken weer krullen, met zo een kleine ingreep, qua filler. Vriendelijk enthousiaste jongedame en gevoel voor esthetiek, ze was zeer zorgvuldig. Aanrader deze jongedame, kundig en ook nog erg lief. Ik ben fan.
JM Janssen
Faceland Nijmegen
25 januari 2021 15:03
Ik kom al een aantal jaren voor fillers en botox behandelingen. Ook door verschillende dokters behandeld. Je krijgt uitgebreid informatie over dat wat je wil gaan doen. Goede uitleg en zijn ook eerlijk wanneer je iets beter niet kan doen of nog niet nodig is. Tot nu toe uiterst tevreden.
Jacqueline Henderson
Faceland Nijmegen
26 juni 2022 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Overbetuwe

Boek je injectables behandeling in

Kliniek Elst
5
Kliniek Elst
Elst, Grote Molenstraat 20
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Demirtas Injectables
Demirtas Injectables
Arnhem, Parelmoerwolk 5
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Kliniek voor Jou Nijmegen
Kliniek voor Jou Nijmegen
Lent, Jan Anne Beijerinckstraat 9
7 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
4.6
Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
Huissen, Vierakkerstraat 40
7 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Overbetuwe

Wat kost een behandeling met fillers in Overbetuwe?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Overbetuwe € 339,45. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Overbetuwe?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Overbetuwe. In een straal van 15 kilometer rond Overbetuwe zijn  146 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Overbetuwe op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Overbetuwe?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Overbetuwe op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Overbetuwe zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Overbetuwe wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Overbetuwe. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.