Filler Peel en Maas

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Peel en Maas

Kengetallen Peel en Maas (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Peel en Maas in de afgelopen periode
346
Gemiddelde prijs per ml Filler in Peel en Maas
€ 323,38
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Peel en Maas
25
Bekijk klinieken in de buurt van Peel en Maa...

De gemiddelde prijs in Peel en Maas voor behandeling met één ML fillers is € 323,38. Dat is 8% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,10). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Peel en Maas zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Peel en Maas wilt stellen.
  3. In de omgeving van Peel en Maas zijn 25 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Peel en Maas

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Peel en Maas

Bij welke 3 klinieken in de buurt van Peel en Maas is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Fillerklinieken in Peel en Maas

Een behandeling met Botox in Peel en Maas is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Peel en Maas. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Peel en Maas. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Peel en Maas?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Peel en Maas zijn:

Bekijk 6 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Peel en Maas

Bekijk 6 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Peel en Maas:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Peel en Maas in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Peel en Maas

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Peel en Maas die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Peel en Maas

Welke arts voor lippen opvullen in Peel en Maas?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Peel en Maas

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Peel en Maas

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Peel en Maas

Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
BBO Clinics Swalmen
6 april 2022 13:01
Olga van BBO Clinics is kundig en heel secuur. Ik was bang voor pijnlijke lipfillers, maar ze stelde me op mijn gemak en heb er niks van hoeven voelen. Heel blij met het resultaat!!! Ook Botox behandlingen laat ik alleen nog door haar uitvoeren. Ze laat het mooi en natuurlijk uitzien. Five stars 🥰
Wanda Van SUSTEREN
BBO Clinics Swalmen
4 februari 2023 15:03
Eindelijk heb ik het gedaan. Ik heb lip fillers! Bedankt!😍
12 januari 2019 02:02
Bekijk meer Filler ervaringen in Peel en Maas

Boek je injectables behandeling in

BBO Clinics Swalmen
4.7
BBO Clinics Swalmen
Swalmen, Boutestraat 6
11 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Face Care Clinic Venlo
5
Face Care Clinic Venlo
Blerick, Frans Erensstraat 10
12 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek3
5
Kliniek3
Horn, Daalakkerstraat 26
14 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
5
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst, Industriestraat 15
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Peel en Maas

Wat kost een behandeling met fillers in Peel en Maas?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Peel en Maas € 323,38. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Peel en Maas?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Peel en Maas. In een straal van 15 kilometer rond Peel en Maas zijn  25 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Peel en Maas op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Peel en Maas?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Peel en Maas op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Peel en Maas zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Peel en Maas?

Er zijn 14 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Peel en Maas die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.