Filler Plasmolen

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Plasmolen

Kengetallen Plasmolen (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Plasmolen in de afgelopen periode
637
Gemiddelde prijs per ml Filler in Plasmolen
€ 383,10
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Plasmolen
56
Vind een kliniek in de buurt van Plasmolen

De gemiddelde prijs per ML filler is in Plasmolen€ 383,10. Dat is 9% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,10).

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Plasmolen zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Plasmolen wilt stellen.
  3. In de omgeving van Plasmolen zijn 56 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Plasmolen

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Plasmolen

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Plasmolen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Plasmolen

Een behandeling met Botox in Plasmolen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Plasmolen. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Plasmolen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Plasmolen?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Plasmolen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Plasmolen!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Plasmolen in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Plasmolen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Plasmolen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Plasmolen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Plasmolen

Welke arts voor lippen opvullen in Plasmolen?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Plasmolen

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Plasmolen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Plasmolen

Ik kom nu een paar jaar bij Annemarie voor fillers en botox. Altijd perfect gezet. Annemarie heeft veel ervaring en dat merk je. Nu heeft Anna mij behandelt. Ze heeft mijn lippen wat gevuld met filler. Prachtig gedaan. Het resultaat bij beide artsen is heel mooi en natuurlijk. Ik ben heel tevreden.
24 mei 2022 17:05
Filler in mijn neus laten plaatsen, dit zou minimaal een jaar blijven zitten.Nu na 4 maanden is de filler al een heel eind opgelost.Jammer, had gehoopt dat ik er langer plezier van zou hebben.Ze hebben geprobeerd dit met mij op te lossen.Na die 4 maanden is de filler niet veel meer afgenomen.Dus uiteindelijk toch een goed resultaat.
Sandra Roelvink
City Clinics Nijmegen
28 april 2022 10:10
Joost heeft super mooi werk geleverd. Fillers op jukbeenderen en wangen kan heel snel fake ogen. Maar ziet er top uit!
22 juni 2022 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Plasmolen

Boek je injectables behandeling in Plasmolen

Le Masque schoonheidssalon
4.6
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
3 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Kliniek Heyendael
3.9
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Dr. Hupkens Esthetiek
4.6
Dr. Hupkens Esthetiek
Berg en Dal, Uilenputweg 9
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Skincorner
4.9
Skincorner
Boxmeer, Raadhuisplein 2
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Plasmolen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Plasmolen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Plasmolen is gemiddeld € 383,10. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Plasmolen.

Wat is de beste filler kliniek in Plasmolen?

In de omgeving van Plasmolen (straal van 15 km) zijn 56 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Plasmolen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Plasmolen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Plasmolen?

Kies de beste cosmetisch arts in Plasmolen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Plasmolen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Plasmolen?

Er zijn 33 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Plasmolen die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.