Filler Posterholt

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Posterholt

Kengetallen Posterholt (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Posterholt in de afgelopen periode
248
Gemiddelde prijs per ml Filler in Posterholt
€ 275,43
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Posterholt
16
Bekijk klinieken in de buurt van Posterholt

De gemiddelde prijs in Posterholt voor behandeling met één ML fillers is € 275,43. Dat is 21% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,46). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Posterholt zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Posterholt wilt stellen.
  3. In de omgeving van Posterholt zijn 16 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Posterholt

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillerklinieken in Posterholt

Een behandeling met Botox in Posterholt is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Posterholt. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Posterholt. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Posterholt?

Bekijk 6 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Posterholt

Bekijk 6 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Posterholt:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Posterholt in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Posterholt

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Posterholt die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Posterholt

Welke arts voor lippen opvullen in Posterholt?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Posterholt

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Boek je injectables behandeling in Posterholt

Kliniek
Mas Kliniek Roermond

Mas Kliniek Roermond

Keulsebaan 506, Roermond (6 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Tarek Masarwa

Dr. Tarek Masarwa

Mas Kliniek Roermond (6 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Paulien Feron

Paulien Feron

Mas Kliniek Roermond (6 km)
Functie
Verpleegkundig specialist
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Er Beter Uitzien

Er Beter Uitzien

4.1
Willem II Singel 62, Roermond (8 km)
Kliniek opgericht
1994
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Posterholt

Wat kost een behandeling met fillers in Posterholt?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Posterholt € 275,43. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Posterholt?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Posterholt. In een straal van 15 kilometer rond Posterholt zijn  16 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Posterholt op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Posterholt?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Posterholt op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Posterholt zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Posterholt?

Er zijn 8 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Posterholt die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.