Filler Purmerland

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Purmerland. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Purmerland:

Aantal afspraken in Purmerland in de afgelopen periode
2.414
Gemiddelde prijs per ml Filler in Purmerland
€ 364,66
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Purmerland
233
Bekijk klinieken in de buurt van Purmerland

De gemiddelde prijs per ML filler is in Purmerland€ 364,66. Dat is 3% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,37).

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Purmerland zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Purmerland wilt stellen.
  3. In de omgeving van Purmerland zijn 233 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Purmerland

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Purmerland

In de buurt van Purmerland kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Purmerland

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Purmerland krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
SkinSensible
skinsensible logo
Wordt nu
bekeken
5
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
Afspraak maken
Onlangs 20x geboekt
Belotero logobsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Purmerland

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Purmerland is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Purmerland

In de buurt van Purmerland zijn 233 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Purmerland. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Purmerland wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Purmerland. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Purmerland

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Purmerland:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Purmerland. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Purmerland

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Purmerland die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Purmerland

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Purmerland. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Purmerland traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Purmerland

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Purmerland.

Filler reviews Purmerland

Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al! Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend... Toon meer »
Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al!
Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend vriendelijk en geduldig, dat maakte echt het verschil. Ik kreeg 2 kleine verdovingsprikjes en daarna werd de filler ingebracht. De behandeling was geheel pijnloos.
Ik heb helemaal geen last van blauwe plekjes of zwelling en ik ben nu al heel blij met het resultaat (officieel duurt het een aantal weken voordat het eindresultaat zichtbaar is). Voortaan kom ik voor al mijn behandelingen naar Dr. Gamze! Toon minder »
Emina Dencic
SkinSensible
16 december 2022 10:10
Echt perfect geholpen, zeer tevreden. Ik ben nu even haar naam kwijt maar deze vrouw heeft mij zo goed geholpen. Ik heb een filler en huid verbetering gehad.
Ik ben echt zeer tevreden met het resultaat. Er werd goed geluisterd en precies aan mijn wensen voldaan. Ik raadt City Clinics Amsterdam zeker aan!
21 juli 2022 14:02
Heel erg blij met Amsterdam Skin Clinic. Ik heb een aantal jaar geleden een auto ongeluk gehad waardoor mijn lippen ongelijk zijn geworden. Dat me onzeker gemaakt. De arts heeft gekeken en heeft dmv fillers mijn lippen weer gelijk gekregen. Ik raad deze kliniek echt aan!
De artsen geven goed advies en de sfeer is goed.
Valerie van achthoven
Amsterdam Skin Clinic
19 januari 2022 18:06
Bekijk meer Filler ervaringen in Purmerland

Boek je injectables behandeling in Purmerland

Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
9 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 26x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
14 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 17x geboekt
MediDerma
4.6
MediDerma
Purmerend, Zambezilaan 189
1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Medicalpoint Clinic
Medicalpoint Clinic
Landsmeer, Noordeinde 128H
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Purmerland

Wat kost een behandeling met fillers in Purmerland?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Purmerland € 364,66. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Purmerland?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Purmerland. In een straal van 15 kilometer rond Purmerland zijn  233 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Purmerland op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Purmerland?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Purmerland op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Purmerland zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Purmerland wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Purmerland. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.