Filler Puttershoek

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Puttershoek. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Puttershoek:

Aantal afspraken in Puttershoek in de afgelopen periode
1.761
Gemiddelde prijs per ml Filler in Puttershoek
€ 324,18
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Puttershoek
212
Bekijk klinieken in de buurt van Puttershoek

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Puttershoek gemiddeld 9% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 355,66). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Puttershoek: € 324,18 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Puttershoek

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Puttershoek. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Puttershoek

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Puttershoek

In de buurt van Puttershoek kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Puttershoek

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Puttershoek krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Robert Clinics Rotterdam
logo_Robert_Aesthetics&Skincare
Wordt nu
bekeken
4.1
Robert Clinics Rotterdam
Rotterdam, Haringvliet 92A
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Gratis consult: eerlijk advies & natuurlijke resultaten!
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Puttershoek

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Puttershoek is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Puttershoek

In de buurt van Puttershoek zijn 212 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Puttershoek. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Puttershoek wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Puttershoek. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Puttershoek

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Puttershoek:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Puttershoek. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Puttershoek

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Puttershoek die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Puttershoek

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Puttershoek. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Puttershoek traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Puttershoek

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Puttershoek.

Filler reviews Puttershoek

Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag... Toon meer »
Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag even zeker wil zijn of het allemaal nog wel netjes op zijn plek zit. Dat was uiteraard geen probleem en kon al heel snel terecht. Al met al een hele fijne ervaring. Ook hebben ze lekkere koffie (hihi). Toon minder »
Firat Vurgun
Cosmetology Ridderkerk
22 december 2022 10:10
gisteren voor het eerst geweest voor lipfillers bij Liza! de zenuwen die ik op voorhand had, vielen uiteindelijk hartstikke mee toen ik het resultaat zag!

super tevreden, ze luisterde goed naar welk idee ik qua vorm in gedachten had en in hoeverre dit kon met mijn eigen vorm.

ik kom zeker terug 😊
Esmeralda Groenenberg
Faceland Barendrecht
7 april 2022 12:12
Rimpeltjes rond mond opgevuld met filler, heel mooi gedaan door Liza v. Ballegooijen !!!
Christine Beukema
Faceland Barendrecht
13 mei 2022 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Puttershoek

Boek je injectables behandeling in Puttershoek

Faceland Barendrecht
4.6
Faceland Barendrecht
Barendrecht, Van Beuningenhaven 1A
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
The Beauty Doctor
The Beauty Doctor
Barendrecht, Boerhaavelaan 18
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Medic Cosmetic Clinics Mijnsheerenland
Medic Cosmetic Clinics Mijnsheerenland
Mijnsheerenland, Westdijk 23
7 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 279,00
Profiel bekijken
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Dordrecht, Vriesestraat 115
7 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Puttershoek

Wat kost een behandeling met fillers in Puttershoek?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Puttershoek € 324,18. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Puttershoek?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Puttershoek. In een straal van 15 kilometer rond Puttershoek zijn  212 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Puttershoek op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Puttershoek?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Puttershoek op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Puttershoek zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Puttershoek wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Puttershoek. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.