Filler Reuver

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Reuver. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Reuver:

Aantal afspraken in Reuver in de afgelopen periode
274
Gemiddelde prijs per ml Filler in Reuver
€ 306,55
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Reuver
31
Bekijk klinieken in de buurt van Reuver

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Reuver gemiddeld 12% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,46). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Reuver: € 306,55 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Reuver

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Reuver. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Reuver

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Reuver

Bij welke 2 klinieken in de buurt van Reuver is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Reuver

In de buurt van Reuver zijn 31 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Reuver. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Reuver wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Reuver. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Reuver

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Reuver:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Reuver. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Reuver

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Reuver die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Reuver

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Reuver. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Reuver traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Reuver

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Reuver

Arts
Olga Akse

Drs. Olga Akse

Beautysalon Cassiopeia (6 km) BBO Clinics Swalmen (7 km) BBO Clinics Gemert (41 km) BBO Clinics Maastricht (56 km)
Functie
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
BBO Clinics Swalmen
profhilo-logo

BBO Clinics Swalmen

4.6
Boutestraat 6, Swalmen (7 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 100
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Logo_GoldWhitePink_Background_

BeautoxBar

5
Kaldenkerkerweg 56, Venlo (11 km)
Behandelingen per jaar
400
Kliniek opgericht
2021
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Diana Rasouli

Drs. Diana Rasouli

BeautoxBar (11 km)
Functie
Tandarts
Behandelingen per jaar
400
Ervaring
2 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Reuver

Wat kost een behandeling met fillers in Reuver?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Reuver € 306,55. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Reuver?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Reuver. In een straal van 15 kilometer rond Reuver zijn  31 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Reuver op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Reuver?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Reuver op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Reuver zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Reuver wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Reuver. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.