Filler Rijsbergen

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Rijsbergen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Rijsbergen

Kengetallen binnen 15 km van Rijsbergen:

Aantal afspraken in Rijsbergen in de afgelopen periode
726
Gemiddelde prijs per ml Filler in Rijsbergen
€ 352,22
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Rijsbergen
52
Vind een kliniek in de buurt van Rijsbergen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Rijsbergen

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Rijsbergen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Rijsbergen

Boek een filler behandeling in Rijsbergen. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Rijsbergen. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Rijsbergen. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Rijsbergen.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Rijsbergen!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Rijsbergen in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Rijsbergen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Rijsbergen

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Rijsbergen die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Rijsbergen?

Behandeling van wallen in Rijsbergen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Rijsbergen kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Rijsbergen.

Filler reviews Rijsbergen

Weer een totale behandeling ondergaan bij drs. Shirin Rostainejad.
Fillers en Botox
Enorm blij mee, geeft me weer zelfvertrouwen!
Glow clinic geeft je vanaf dat je binnenstapt tot dat je de deur sluit een vertrouwd veilig gevoel.
Zowel aan de telefoon, balie tot de behandelkamer professioneel personeel. Prima begeleiding en nazorg . Een dik tevreden klant
Joke Eestermans
Glow Clinic
15 december 2022 17:05
Dr Irene is zeer deskundig, ervaren en professioneel. Zij heeft mij met veel zorg en een heel mooi resultaat behandeld. Fillers jukbeenderen en traan/ onder oog. zeer tevreden. Bedankt. En ook aan Robert voor de goede zorg.
Janine Hello
iClinics Breda
15 augustus 2019 17:05
Afgelopen week voor het eerste de stap genomen voor een kleine ingreep met fillers. Ik loop al een lange tijd met oververmoeidheidsklachten waardoor ik vind dat in mijn gezicht de vermoeidheidstekenen maar niet weg willen gaan. Hiernaast ook veelal te maken gehad met eczeem en droge huid rondom de mond waardoor het altijd gevoelig is geweest.. ook dus om wat... Toon meer »
Afgelopen week voor het eerste de stap genomen voor een kleine ingreep met fillers.
Ik loop al een lange tijd met oververmoeidheidsklachten waardoor ik vind dat in mijn gezicht de vermoeidheidstekenen maar niet weg willen gaan. Hiernaast ook veelal te maken gehad met eczeem en droge huid rondom de mond waardoor het altijd gevoelig is geweest.. ook dus om wat diepere lijnen te ontwikkelen helaas.
Persoonlijk vind ik dat de lijnen om de mond mij een meer vermoeide uitstraling gaven. Om deze reden wilde ik de lijnen verzachten.
De ingreep was heel minimaal, omdat ik ook nog jong ben, en het resultaat was verrukelijk.
Ook zeer vriendelijk te woord gestaan en alle uitleg gekregen gekregen die ik nodig had.
Ik ben heel tevreden wat zelfs een minimale behandeling met je uitstraling en gevoel kan doen! Echt een aanrader. Toon minder »
HalimaBeauty A.
iClinics Breda
29 maart 2016 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Rijsbergen

Boek je injectables behandeling in Rijsbergen

Markkliniek
Markkliniek
Breda, Ulvenhoutselaan 50
8 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 440,00
Profiel bekijken
Kliniek Anna Sint Willebrord
Kliniek Anna Sint Willebrord
Sint Willebrord, Krommestraat 48
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Attirance Instituut voor huidverbetering
4.9
Attirance Instituut voor huidverbetering
Breda, Dillenburgstraat 5
8 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
City Clinics Breda
City Clinics Breda
Breda, Ginnekenweg 116
9 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt

Veelgestelde vragen in Rijsbergen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Rijsbergen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Rijsbergen is gemiddeld € 352,22. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Rijsbergen.

Wat is de beste filler kliniek in Rijsbergen?

In de omgeving van Rijsbergen (straal van 15 km) zijn 52 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Rijsbergen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Rijsbergen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Rijsbergen?

Kies de beste cosmetisch arts in Rijsbergen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Rijsbergen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Rijsbergen is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Rijsbergen zijn 18 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.