Filler Rijsbergen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Rijsbergen én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Rijsbergen en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Rijsbergen in de afgelopen periode
1.197
Laagste prijs per ml Filler in Rijsbergen
€ 145,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Rijsbergen
€ 381,06
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Rijsbergen
54
Bekijk klinieken in de buurt van Rijsbergen

De gemiddelde prijs per ML filler is in Rijsbergen € 381,06. Dat is 7% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 357,42).

Boek je injectables behandeling in Rijsbergen

Markkliniek
Markkliniek
Breda, Ulvenhoutselaan 50
8 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 440,00
Profiel bekijken
Kliniek Anna Sint Willebrord
Kliniek Anna Sint Willebrord
Sint Willebrord, Krommestraat 48
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Bekijk agenda
 
Salon Bijdehand
Salon Bijdehand
Breda, Ginnekenmarkt 13-BIS
8 km
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Cosmetische Kliniek De Leij
Cosmetische Kliniek De Leij
Breda, Ginnekenweg 306
8 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 379,00
Profiel bekijken
Attirance Instituut voor huidverbetering
Attirance Instituut voor huidverbetering
Breda, Dillenburgstraat 5
8 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Faceland Breda
Faceland Breda
Breda, Nieuwe Ginnekenstraat 16
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medica Estetica Breda
Medica Estetica Breda
Breda, Concordiastraat 18
9 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Es-thetics
Es-thetics
Prinsenbeek, Groenstraat 31
9 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Filler reviews Rijsbergen

Weer een totale behandeling ondergaan bij drs. Shirin Rostainejad.
Fillers en Botox
Enorm blij mee, geeft me weer zelfvertrouwen!
Glow clinic geeft je vanaf dat je binnenstapt tot dat je de deur sluit een vertrouwd veilig gevoel.
Zowel aan de telefoon, balie tot de behandelkamer professioneel personeel. Prima begeleiding en nazorg . Een dik tevreden klant
Joke Eestermans
Glow Clinic
15 december 2022 17:05
Dr Irene is zeer deskundig, ervaren en professioneel. Zij heeft mij met veel zorg en een heel mooi resultaat behandeld. Fillers jukbeenderen en traan/ onder oog. zeer tevreden. Bedankt. En ook aan Robert voor de goede zorg.
Janine Hello
15 augustus 2019 17:05
Afgelopen week voor het eerste de stap genomen voor een kleine ingreep met fillers. Ik loop al een lange tijd met oververmoeidheidsklachten waardoor ik vind dat in mijn gezicht de vermoeidheidstekenen maar niet weg willen gaan. Hiernaast ook veelal te maken gehad met eczeem en droge huid rondom de mond waardoor het altijd gevoelig is geweest.. ook dus om wat... Toon meer »
Afgelopen week voor het eerste de stap genomen voor een kleine ingreep met fillers.
Ik loop al een lange tijd met oververmoeidheidsklachten waardoor ik vind dat in mijn gezicht de vermoeidheidstekenen maar niet weg willen gaan. Hiernaast ook veelal te maken gehad met eczeem en droge huid rondom de mond waardoor het altijd gevoelig is geweest.. ook dus om wat diepere lijnen te ontwikkelen helaas.
Persoonlijk vind ik dat de lijnen om de mond mij een meer vermoeide uitstraling gaven. Om deze reden wilde ik de lijnen verzachten.
De ingreep was heel minimaal, omdat ik ook nog jong ben, en het resultaat was verrukelijk.
Ook zeer vriendelijk te woord gestaan en alle uitleg gekregen gekregen die ik nodig had.
Ik ben heel tevreden wat zelfs een minimale behandeling met je uitstraling en gevoel kan doen! Echt een aanrader. Toon minder »
HalimaBeauty A.
29 maart 2016 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Rijsbergen

Vergelijk filler prijzen 2024 in Rijsbergen

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Rijsbergen. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 19 klinieken binnen 15 km van Rijsbergen. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 145,00
Lipfiller1,0 ML€ 145,00
Traangoot filler1,0 ML€ 163,27
Wallen onder ogen1,0 ML€ 163,27
Jukbeenderen1,0 ML€ 145,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 145,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 145,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 145,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 163,27
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 163,27
Neus filler1,0 ML€ 163,27

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Rijsbergen

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Rijsbergen. 

Geplande filler afspraken in de omgeving van Rijsbergen

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Rijsbergen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Rijsbergen

In Rijsbergen zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Rijsbergen vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Rijsbergen

In de buurt van Rijsbergen zijn 54 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Rijsbergen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Rijsbergen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Rijsbergen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire klinieken in Rijsbergen

Op zoek naar een goede kliniek in Rijsbergen? De volgende klinieken worden goed beoordeeld:

Gesponsord
Medica Estetica Breda
medica_estetica_breda
Wordt nu
bekeken
Medica Estetica Breda
Breda, Concordiastraat 18
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Onlangs 20x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Rijsbergen

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Rijsbergen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Rijsbergen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Rijsbergen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Rijsbergen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Rijsbergen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Rijsbergen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Rijsbergen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Rijsbergen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Rijsbergen.

Veelgestelde vragen in Rijsbergen

Wat kost een behandeling met fillers in Rijsbergen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Rijsbergen € 381,06. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Rijsbergen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Rijsbergen. In een straal van 15 kilometer rond Rijsbergen zijn  54 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Rijsbergen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Rijsbergen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Rijsbergen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Rijsbergen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Rijsbergen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Rijsbergen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.