Filler Rijssen

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Rijssen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Rijssen

Kengetallen binnen 15 km van Rijssen:

Aantal afspraken in Rijssen in de afgelopen periode
184
Gemiddelde prijs per ml Filler in Rijssen
€ 334,88
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Rijssen
13
Vind een kliniek in de buurt van Rijssen

Één ML filler kost in Rijssen gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 5% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 352,10).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Rijssen zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Rijssen

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Rijssen. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Rijssen

De volgende 2 filler klinieken in de buurt van Rijssen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Rijssen

Boek een filler behandeling in Rijssen. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Rijssen. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Rijssen. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Rijssen.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

2 cosmetische klinieken in de omgeving van Rijssen!

Dit zijn 2 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Rijssen in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Rijssen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Rijssen

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Rijssen die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Rijssen?

Behandeling van wallen in Rijssen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Rijssen kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Rijssen.

Filler reviews Rijssen

Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks... Toon meer »
Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks blauwe plekken / bloeduitstortingen gekregen) Ik ben al jaren heel tevreden over de kwaliteit van de behandeling en prijsverhouding van kliniek dr Don 👍🏽. Esther Toon minder »
12 augustus 2021 11:11
Lip fillers laten zetten, heel mooi en natuurlijk resultaat!
Kateleen Steinfelder
Clinique Dokter Don Hengelo
22 november 2022 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in Rijssen

Boek je injectables behandeling in Rijssen

Huidkliniek Twente
4.7
Huidkliniek Twente
Almelo, Wierdensestraat 51
11 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Sanaetio Kliniek Almelo
5
Sanaetio Kliniek Almelo
Almelo, Marchelmlaan 17
11 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 265,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
5
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
Vriezenveen, Meester Kunstweg 2
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
MiMomento Almelo
4.8
MiMomento Almelo
Almelo, Sniederhof 1
13 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Rijssen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Rijssen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Rijssen is gemiddeld € 334,88. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Rijssen.

Wat is de beste filler kliniek in Rijssen?

In de omgeving van Rijssen (straal van 15 km) zijn 13 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Rijssen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Rijssen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Rijssen?

Kies de beste cosmetisch arts in Rijssen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Rijssen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Rijssen is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Rijssen zijn 6 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.