Filler Roerdalen

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Roerdalen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Roerdalen

Kengetallen binnen 15 km van Roerdalen:

Aantal afspraken in Roerdalen in de afgelopen periode
258
Gemiddelde prijs per ml Filler in Roerdalen
€ 275,43
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Roerdalen
16
Vind een kliniek in de buurt van Roerdalen

Één ML filler kost in Roerdalen gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 21% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 347,18).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Roerdalen zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Roerdalen

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Roerdalen. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Roerdalen

Boek een filler behandeling in Roerdalen. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Roerdalen. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Roerdalen. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Roerdalen.

6 cosmetische klinieken in de omgeving van Roerdalen!

Dit zijn 6 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Roerdalen in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Roerdalen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Roerdalen

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Roerdalen die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Roerdalen?

Behandeling van wallen in Roerdalen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Roerdalen kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in

Mas Kliniek Roermond
Mas Kliniek Roermond
Roermond
4 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Er Beter Uitzien
4.1
Er Beter Uitzien
Roermond
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
Beauty Clinic Roermond
4.8
Beauty Clinic Roermond
Roermond
7 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Private Mediclinic Roermond
Private Mediclinic Roermond
Roermond
7 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt

Veelgestelde vragen in Roerdalen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Roerdalen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Roerdalen is gemiddeld € 275,43. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Roerdalen.

Wat is de beste filler kliniek in Roerdalen?

In de omgeving van Roerdalen (straal van 15 km) zijn 16 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Roerdalen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Roerdalen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Roerdalen?

Kies de beste cosmetisch arts in Roerdalen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Roerdalen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Roerdalen is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Roerdalen zijn 8 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.