Filler Sas van Gent

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Sas van Gent. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Sas van Gent

Kengetallen binnen 15 km van Sas van Gent:

Aantal afspraken in Sas van Gent in de afgelopen periode
64
Gemiddelde prijs per ml Filler in Sas van Gent
€ 342,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sas van Gent
15
Vind een kliniek in de buurt van Sas van Gen...

Één ML filler kost in Sas van Gent gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 4% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 355,66).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Sas van Gent zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Sas van Gent

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Sas van Gent. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Sas van Gent

Boek een filler behandeling in Sas van Gent. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Sas van Gent. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Sas van Gent. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Sas van Gent.

3 cosmetische klinieken in de omgeving van Sas van Gent!

Dit zijn 3 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Sas van Gent in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Sas van Gent is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Sas van Gent

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Sas van Gent die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Sas van Gent?

Behandeling van wallen in Sas van Gent

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Sas van Gent kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Sas van Gent.

Filler reviews Sas van Gent

Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer goed. Top! Ik ga zeker terug 🤩
Merel De Grom
Enhance Clinic Gent
19 juni 2022 07:07
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze... Toon meer »
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze clinic dan ook ten zeerste aan ! Wat een thuisgevoel heb je er ... de dokter voor mij nummer 1 ! De assistente ook sowiso je kan met al je vragen bij haar terecht! Toon minder »
Tamara Ingels
Enhance Clinic Gent
31 oktober 2022 18:06
Vandaag weer een bezoekje gebracht aan mijn favoriete kliniek op de nieuwe locatie en weer zeeeeer tevreden! Ik voel me erg op mijn gemak bij jullie, hier hecht ik erg veel belang aan. De resultaten van mijn fillers zijn altijd top, kan er niets op aanmerken. Ik wens jullie veel succes op de nieuwe locatie en mij zien jullie zeker en vast terug ❤️
Alina Holsbeeks
Enhance Clinic Gent
31 oktober 2022 18:06
Bekijk meer Filler ervaringen in Sas van Gent

Boek je injectables behandeling in Sas van Gent

Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
4.2
Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
Terneuzen, Communicatielaan 23
9 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 
Aysh Clinic
Aysh Clinic
Terneuzen, Vlietstraat 17
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
MedCentric Terneuzen
MedCentric Terneuzen
Terneuzen, Wielingenlaan 2
10 km
Botox zone v.a.
€ 230,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
FEY Clinic Terneuzen
FEY Clinic Terneuzen
Terneuzen, Alvarezlaan 21
11 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Sas van Gent

Wat zijn de kosten van één ML filler in Sas van Gent?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Sas van Gent is gemiddeld € 342,50. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Sas van Gent.

Wat is de beste filler kliniek in Sas van Gent?

In de omgeving van Sas van Gent (straal van 15 km) zijn 15 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Sas van Gent en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Sas van Gent op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Sas van Gent?

Kies de beste cosmetisch arts in Sas van Gent op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Sas van Gent te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Sas van Gent is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Sas van Gent zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.