Filler Schoonhoven

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Schoonhoven. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Schoonhoven

Kengetallen binnen 15 km van Schoonhoven:

Aantal afspraken in Schoonhoven in de afgelopen periode
336
Gemiddelde prijs per ml Filler in Schoonhoven
€ 385,57
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Schoonhoven
35
Vind een kliniek in de buurt van Schoonhoven

De gemiddelde prijs in Schoonhoven voor behandeling met één ML filler is € 385,57. Een behandeling met één ML filler in Schoonhoven  is gemiddeld 9% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Schoonhoven zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Schoonhoven

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Schoonhoven. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Schoonhoven

In de omgeving van Schoonhoven kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Schoonhoven

Onderstaande klinieken in de buurt van Schoonhoven worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 20x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Schoonhoven

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Schoonhoven zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Schoonhoven

Boek een filler behandeling in Schoonhoven. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Schoonhoven. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Schoonhoven. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Schoonhoven.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Schoonhoven!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Schoonhoven in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Schoonhoven is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Schoonhoven

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Schoonhoven die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Schoonhoven?

Behandeling van wallen in Schoonhoven

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Schoonhoven kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Schoonhoven.

Filler reviews Schoonhoven

Zonder een woord ziet Meneer Aghina al wat hij voor een gezicht kan betekenen.
Na heel wat fout gezette fillers,kwam ik Jan tegen en sindsdien mag niemand anders meer aan mijn gezicht komen!

Een man inzicht, humor een hart van goud.
saroya jovanni elianore
Biutifill
5 november 2022 14:02
Ben super tevreden van de lipfillers!!! Raad jullie aan iedereen aan. Arts was zeer bekwaam en gaf zonder tegenzin antwoorden op de 101 vragen die we hadden. Perfecte inschatting en advies naar de nodige fillers voor het resultaat dat we wensten. Nam zijn tijd en was praktisch pijnloos!! SUPER BEDANKT CROWN BEAUTY CENTER
Amal Oulad
Crown Beauty Centre
22 maart 2018 13:01
Hele fijne en goede kliniek! De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed! Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet. Ben tot nu erg tevreden en superblij met... Toon meer »
Hele fijne en goede kliniek!
De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed!
Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet.
Ben tot nu erg tevreden en superblij met het resultaat! Het is netjes, vakkundig en met eerlijk advies gedaan. Toon minder »
17 maart 2023 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Schoonhoven

Boek je injectables behandeling in Schoonhoven

Exclusief Skinstore & Salon
4.6
Exclusief Skinstore & Salon
Bergambacht, Hoofdstraat 3a
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Kliniek Groene Hart
5
Kliniek Groene Hart
Gouda, Middenmolenlaan 1
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Dokter van Amsterdam
5
Dokter van Amsterdam
Gouda, Middenmolenplein 1
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Esthemare Giessenburg
Esthemare Giessenburg
Giessenburg, Kerkweg 8B
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Schoonhoven

Wat zijn de kosten van één ML filler in Schoonhoven?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Schoonhoven is gemiddeld € 385,57. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Schoonhoven.

Wat is de beste filler kliniek in Schoonhoven?

In de omgeving van Schoonhoven (straal van 15 km) zijn 35 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Schoonhoven en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Schoonhoven op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Schoonhoven?

Kies de beste cosmetisch arts in Schoonhoven op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Schoonhoven te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Schoonhoven is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Schoonhoven zijn 13 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.