Filler Sint-Oedenrode

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Sint-Oedenrode. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Sint-Oedenrode

Kengetallen binnen 15 km van Sint-Oedenrode:

Aantal afspraken in Sint-Oedenrode in de afgelopen periode
1.482
Gemiddelde prijs per ml Filler in Sint-Oedenrode
€ 335,32
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sint-Oedenrode
101
Vind een kliniek in de buurt van Sint-Oedenr...

Één ML filler kost in Sint-Oedenrode gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 5% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 352,10).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Sint-Oedenrode zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Sint-Oedenrode

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Sint-Oedenrode. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Sint-Oedenrode

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Sint-Oedenrode zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Sint-Oedenrode

Boek een filler behandeling in Sint-Oedenrode. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Sint-Oedenrode. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Sint-Oedenrode. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Sint-Oedenrode.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Sint-Oedenrode!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Sint-Oedenrode in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Sint-Oedenrode is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Sint-Oedenrode

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Sint-Oedenrode die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Sint-Oedenrode?

Behandeling van wallen in Sint-Oedenrode

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Sint-Oedenrode kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Sint-Oedenrode.

Filler reviews Sint-Oedenrode

Ontzettend tevreden over de filler behandeling bij The Body Clinic Eindhoven! Persoonlijke aandacht en duidelijk advies staat hier echt voorop. Vriendelijk ontvangen in een prachtige kliniek, met vriendelijke personeel en een fijne sfeer. Zeker een aanrader!
Britte Bouhuys
The Body Clinic Eindhoven
3 maart 2023 14:02
Ik ben al jaren bekend met The Body Clinic in Duiven. Fijn dat ze nu dichterbij in Eindhoven een kliniek hebben geopend. The Body Clinic is een fijne, laagdrempelige kliniek met bekwame artsen die naar je luisteren zodat je er weer super uitziet. Ik ben heel blij met de filler behandeling!
6 maart 2023 14:02
Ik ben bijzonder prettig ontvangen, en zeer tevreden met de traangootfiller behandeling die ik heb ondergaan, ik zie er vele malen minder vermoeid uit.

Na een duidelijke uitleg over de manier van werken, ben ik blij dat ik geweest ben, dankjewel The Body Clinic Eindhoven!
Esther Lammers
The Body Clinic Eindhoven
2 maart 2023 21:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Sint-Oedenrode

Boek je injectables behandeling in Sint-Oedenrode

Mackenzie Kliniek
Mackenzie Kliniek
Schijndel, Steeg 6
7 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Aura Esthetics
4.9
Aura Esthetics
Veghel, Vondelstraat 38
8 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Be You Huidinstituut Best
4.8
Be You Huidinstituut Best
Best, Driehoekweg 3A
8 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Art de la Beauté
Art de la Beauté
Best, Veldweg 1F
8 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Sint-Oedenrode

Wat zijn de kosten van één ML filler in Sint-Oedenrode?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Sint-Oedenrode is gemiddeld € 335,32. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Sint-Oedenrode.

Wat is de beste filler kliniek in Sint-Oedenrode?

In de omgeving van Sint-Oedenrode (straal van 15 km) zijn 101 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Sint-Oedenrode en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Sint-Oedenrode op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Sint-Oedenrode?

Kies de beste cosmetisch arts in Sint-Oedenrode op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Sint-Oedenrode te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Sint-Oedenrode is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Sint-Oedenrode zijn 36 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.