Filler Spankeren

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Spankeren

Kengetallen Spankeren (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Spankeren in de afgelopen periode
541
Gemiddelde prijs per ml Filler in Spankeren
€ 311,07
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Spankeren
51
Bekijk klinieken in de buurt van Spankeren

De gemiddelde prijs in Spankeren voor behandeling met één ML fillers is € 311,07. Dat is 12% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,10). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Spankeren zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Spankeren wilt stellen.
  3. In de omgeving van Spankeren zijn 51 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Spankeren

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen Spankeren

In de buurt van Spankeren kun je bij cosmetische klinieken ook terecht voor lippen opvullen. Een lipbehandeling kan waardevol zijn om rimpeltjes te verwijderen, hangende mondhoeken te behandelen of om de lippen een mooi contour te geven. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts

Lees reviews over artsen en klinieken en maak direct een afspraak!

Aanbevolen klinieken in Spankeren

De volgende filler klinieken in de omgeving van Spankeren staan momenteel in de spotlight. 
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Westervoort
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
5
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 18x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Spankeren

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Spankeren is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Fillerklinieken in Spankeren

Een behandeling met Botox in Spankeren is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Spankeren. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Spankeren. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Spankeren?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Spankeren zijn:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Spankeren

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Spankeren:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Spankeren in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Spankeren

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Spankeren die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Spankeren

Welke arts voor lippen opvullen in Spankeren?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Spankeren

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Spankeren

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Spankeren

Nadat ik de keuze had gemaakt dat ik lipfillers wilde, starte mijn zoektocht waar ik dat het beste kon laten doen. De bodyclinic gaf mij een goed gevoel. En dat gevoel zat helemaal goed. Wat een fijne clinic, zeer gastvrij en vriendelijk. En dat de art over behoorlijk wat expertise beschikt, is te zien aan het eindresultaat! Wat ben ik blij... Het is natuurl... Toon meer »
Nadat ik de keuze had gemaakt dat ik lipfillers wilde, starte mijn zoektocht waar ik dat het beste kon laten doen. De bodyclinic gaf mij een goed gevoel. En dat gevoel zat helemaal goed. Wat een fijne clinic, zeer gastvrij en vriendelijk. En dat de art over behoorlijk wat expertise beschikt, is te zien aan het eindresultaat! Wat ben ik blij... Het is natuurlijk en super mooi geworden. Echt een aanrader! Toon minder »
2 april 2019 10:10
Een prachtige locatie, eerste consult voor een filler behandeling. Super geholpen, duidelijke uitleg. Een week later geweest voor behandeling bij drs Babak super arts, helemaal blij mee. Ook fijn, je kunt gratis parkeren!
Caroline Houben
Clinic63 Velp
16 augustus 2019 11:11
Vandaag geweest voor een behandeling. Ik voelde me meteen welkom. Ik kwam voor een filler, maar in overleg met de arts heb ik uiteindelijk voor een andere behandeling gekozen. Dr. Babak geeft eerlijk advies en duidelijke uitleg en in goed overleg samen besloten voor een andere ingreep, waar ik me helemaal in kan vinden. Ik ben overgestapt naar deze kliniek... Toon meer »
Vandaag geweest voor een behandeling.
Ik voelde me meteen welkom. Ik kwam voor een filler, maar in overleg met de arts heb ik uiteindelijk voor een andere behandeling gekozen.
Dr. Babak geeft eerlijk advies en duidelijke uitleg en in goed overleg samen besloten voor een andere ingreep, waar ik me helemaal in kan
vinden.
Ik ben overgestapt naar deze kliniek vanwege de positieve ervaringen en ik heb er goed aan gedaan. Ik heb er alle vertrouwen in.
Dank dr. Babak Toon minder »
12 mei 2023 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Spankeren

Boek je injectables behandeling in Spankeren

Klijnveldermankliniek
5
Klijnveldermankliniek
Brummen, Marktplein 11
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
3.1
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Eerbeek, Coldenhovenseweg 8A
6 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Schmidt Clinics
3
Schmidt Clinics
Zutphen, Piet Heinstraat 11
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Clinic63 Velp
4.1
Clinic63 Velp
Velp, Hoofdstraat 22
12 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Spankeren

Wat kost een behandeling met fillers in Spankeren?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Spankeren € 311,07. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Spankeren?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Spankeren. In een straal van 15 kilometer rond Spankeren zijn  51 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Spankeren op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Spankeren?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Spankeren op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Spankeren zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Spankeren?

Er zijn 36 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Spankeren die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.